OVEN & FORNUIS

ONZE TIPS

KOELING

IFA 2023: Liebherr-innovaties voor verbeterde duurzaamheid in strak design

Liebherr heeft zijn innovaties dit jaar op de IFA gepresenteerd onder het motto ‘Enter the circle of freshness’. (Betreed de cirkel van versheid) Hoogwaardige producten die de impact op het milieu gedurende hun hele levenscyclus minimaliseren: dit is het doel en het centrale thema van alle gepresenteerde innovaties en versheidsoplossingen. Naast circulariteit, dat een belangrijk onderdeel is van het baanbrekende BluRoX-technologieconcept, speelt energie-efficiëntie op de lange termijn een belangrijke rol. Liebherr zet nieuwe normen op dit gebied met een koel-vriescombinatie die tien procent efficiënter is dan apparaten uit de hoogste energie-efficiëntieklasse (klasse A). In aanvulling, de specialist in koelen en vriezen laat zien dat het brede assortiment qua design en gemak niets te wensen overlaat – voor een stijlvolle leefomgeving die het leven net een stukje eenvoudiger maakt. 

AutoDoor voor Liebherr-apparaten wint iF Design Award

Liebherr is de eerste fabrikant die volledig geïntegreerde apparaten aanbiedt die automatisch tot 115 graden kunnen worden geopend en gesloten. De innovatieve AutoDoor-functie is niet alleen handig, het elegante ontwerp verhoogt de waarde ervan en maakt het mogelijk moderne en volledig greeploze meubels te ontwerpen. Ook de jury van experts van iF International Forum Design GmbH waardeerde de voordelen en functies van AutoDoor. Deze unieke eigenschap van de Liebherr-apparaten beloonden zij met de gerenommeerde iF Design Award 2023 in de productcategorie Keuken.

Energiebesparing met de nieuwe A-label koelkasten van Liebherr

Energiebesparing: de échte A label koel/vriescombinaties Energiebesparing wordt om verschillende redenen steeds...

DE AFWAS

MaxiSpace vaatwasser van Whirlpool is de grote ster in restaurant La Vaisselle

Voor de lancering van de nieuwe MaxiSpace vaatwasser, ging Whirlpool ver. Het bekende huishoudmerk opende op 19 september voor één dag restaurant La Vaisselle tussen de majestueuze muren van Kasteel Belvedere in Wijnegem. Dat draaide volledig rond de nieuwe vaatwasser. In La Vaisselle werd er namelijk in gekookt. En wij mochten erbij zijn. Lees hier over deze bijzondere dag die we beleefden met Whirlpool en ontdek verrassende receptjes.

Atag Premium Green vaatwasser voor de duurzame chef bekroond met IF Design Award

Met ATAG Premium Green vaatwassers hoef je niet te kiezen...

V-ZUG’s Adora: vaatwasmachine met warmtepomp

Vanwege het huidige wereldklimaat is het belangrijk om te focussen op milieuvriendelijke producten. Daarom introduceert V-ZUG de Adora vaatwasser met warmtepomp.

KEUKENS & INRICHTING

KOOKPLAAT & DAMPKAP

Novy steekt toestellen in een stijlvol nieuw jasje

Nieuwe kleur Mineral Black: geen vingerafdrukken, wel structuur en...

Novy wint Red Dot Award voor Novy Shelf Pro

Novy zet de laatste jaren steeds meer in op...

ATAG Celsius°Cooking™ – voor wie koken een kwestie van graden en seconden is

Bij koken moet de techniek in het teken staan van het product en de chef, en niet omgekeerd. Daarom introduceert de ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaten die temperatuur gestuurd koken mogelijk maken.  Hiermee kan iedere creatie tot op de graad en seconde nauwkeurig bereid worden.  De juiste temperatuur geeft een ingrediënt de smaak en structuur zoals het bedoeld is. Groenten behouden vezels en vitamines, de entrecote wordt perfect gegaard.

Send this to a friend