OVEN & FORNUIS

ONZE TIPS

KOELING

DE AFWAS

V-ZUG’s Adora: vaatwasmachine met warmtepomp

Vanwege het huidige wereldklimaat is het belangrijk om te focussen op milieuvriendelijke producten. Daarom introduceert V-ZUG de Adora vaatwasser met warmtepomp.

Wat met het nieuwe energielabel?

Sinds 1 maart 2021 heeft de Europese Unie nieuwe...

De Adora-vaatwasmachine van V-ZUG: nieuwe functies voor nog meer comfort, verpakt in een mooi...

Snel, energie-efficiënt en ergonomisch. De nieuwe Adora vaatwasmachinelijn van V-ZUG onderscheidt zich door het modern display, de nieuwe bedieningsmogelijkheden en de verbeterde premiumladen.

KEUKENS & INRICHTING

KOOKPLAAT & DAMPKAP

ATAG Celsius°Cooking™ – voor wie koken een kwestie van graden en seconden is

Bij koken moet de techniek in het teken staan van het product en de chef, en niet omgekeerd. Daarom introduceert de ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaten die temperatuur gestuurd koken mogelijk maken.  Hiermee kan iedere creatie tot op de graad en seconde nauwkeurig bereid worden.  De juiste temperatuur geeft een ingrediënt de smaak en structuur zoals het bedoeld is. Groenten behouden vezels en vitamines, de entrecote wordt perfect gegaard.

Novy Phantom: eilanddampkap met wow-effect

Kookeilanden zijn hot. Maar ze hebben natuurlijk ook een dampkap nodig. Waarom die dampkap dan geen essentieel onderdeel van het design maken? Specialist in kookplaten en dampkappen Novy zette de knapste ontwerpers aan het werk, met als resultaat de Novy Phantom, een eilanddampkap met een wow-effect. De semi-transparante look met uniek verlichtingspatroon zorgde dit jaar voor bekroningen met zowel een iF Design als een Red Dot Award. 
Atag Celsius cooking

Temperatuur gestuurd koken voor sterwaardige creaties

Koken is een kunstvorm, en het vergt precisie en passie om een culinair hoogstaande maaltijd te bereiden. Dus waarom nemen zoveel thuiskoks genoegen met stompzinnigheden terwijl ze prachtige recepten zouden kunnen maken? Het draait allemaal om de temperatuur. Koken op de juiste temperatuur is net zo belangrijk als het gebruik van de juiste ingrediënten - en in sommige gevallen zelfs nog belangrijker. Daarom introduceert ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaten die temperatuur gestuurd koken mogelijk maken.

Send this to a friend