Cook'in Garden barbecue

Van zodra de weersomstandigheden gunstig zijn, is dit voor velen onder ons hét teken om de barbecue van onder het stof te halen en een lekker stukje vlees en groentjes te grillen. De echte koning(in) van de barbecue gaat echter nog een stapje verder en kiest voor een outdoor kitchen! Geen gedoe meer met bijzettafeltjes opzetten of de aardappelen van het kookfornuis binnen halen, maar alles praktisch bij de hand hebben en de gezelligheid de bovenhand laten is de boodschap!

Gemakkelijk en gezellig

Cook'in Garden barbecueDe FIDGI 3 gasbarbecue heeft een kookoppervlak van 51 x 39,5 cm. Met zijn gietijzeren grill en plancha (eenvoudige reiniging) kunt u zowel traditionele als gesofisticeerde gerechten bereiden. Dankzij de roestvrijstalen afzuigkap met thermometer kun je het stomen perfect regelen. De zijbrander is handig voor het opwarmen van de saus of het sudderen van een gerecht. De tweedeurs kast biedt voldoende opbergruimte en met de multidirectionele wielen kun je deze familiebarbecue met gemak bewegen.

Breid uit naargelang de behoeften

Met de bijpassende keukentrolley kan de gasbarbecue gemakkelijk uitgebreid worden met een extra werkblad en legplanken onderaan. Zowel de barbecue als de trolley kunnen in hoogte bijgesteld worden, dus ook aan onze grote barbecuehelden werd gedacht!

 

 

Ontdek de modules voor jouw outdoor kitchen hier!

Klik hier om producten in te laden