Nooit gedacht dat ik nog verknocht zou geraken aan mijn heteluchtfriteuse… Maar kijk: sinds ik de Philips Airfryer XXL getest heb, gebruik ik hem bijna dagelijks. Grillen, frituren, opwarmen… Geen klusje is hem te veel. En het beste van alles? Dankzij de NutriU-app doet hij het meeste werk zélf.

Een airfryer die je kan verbinden met een app… Dat is nog eens gemakkelijk. Je kiest op je smartphone het recept dat je wilt maken, je zendt het naar het toestel en die gaat meteen aan de slag. Elke stap van het kookproces kan je makkelijk volgen in de app, zelfs op afstand. Het is één van de functies die mij tijdens het testen van dit toestel aangenaam verrassen. Dagelijks gezond koken voor het hele gezin was nog nooit zo gemakkelijk.

De Philips Airfryer XXL heeft een extra groot gezinsformaat waar een hele kip of meer dan een kilo groenten in past. Groot genoeg voor 6 personen dus. Frituren doet hij uiteraard als de beste: dankzij de RapidAir-technologie circuleert de hete lucht rond het voedsel, waardoor mijn frietjes en snacks lekker krokant worden, en dat zónder overtollig vet en zónder frituurgeurtjes.

En de afwas? Die blijft beperkt tot het schoon wrijven van het toestel. Mand en pan mogen gewoon in de vaatwas. Daarenboven zorgt de antikleeflaag ervoor dat ze ook met de hand makkelijk schoon te maken zijn. Geen gedoe, geen gezeur: ik teken ervoor.

De Philips Airfryer XXL Connected is een revolutionair keukenapparaat dat gezond koken en slimme technologie naadloos combineert. Het biedt de perfecte mix van gebruiksgemak, gezondheid en smaak. Een absolute must-have voor elke moderne keuken!

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer