Bauknecht maakt met Collection 11 komaf met de handgrepen in inox die zolang onze keuken domineerden. Geen druk- of draaiknoppen, geen handgrepen en naadloos ingebouwd: maak kennis met de greeploze keuken.

Meerdere trends vinden elkaar

Het strakke design van deze nieuwe inbouwreeks is de kristallisatie van meerdere trends: de hang naar zwart, gebruik van hoogwaardige materialen en de doorbraak van touchscreens in de keuken.

  • Collection 11 valt op door zijn diepdonker karakter. Geen vleugje inox meer te bespeuren: zwart glas en zwart matgeborsteld staal domineren en tillen de trend van donkere keukens naar een nieuw niveau.
  • Geen handgrepen, geen druk- of draaiknoppen: De Collection 11 verbant ze uit de keuken. Een ingewerkte greeplijst zorgt voor een extra strakke vormgeving.
  • Alle inbouwtoestellen van Collection 11 zijn uitgerust met een touchscreen. Zoek recepten op, kies een kookwijze of blader door jouw favorieten met het grootste gemak.

Ingebouwde kookassistent: My Menu

De inbouwtoestellen van Collection 11 beschikken over een touchscreen kleurenscherm, dat je helpt tijdens het koken: My Menu. Selecteer een voorgeprogrammeerd gerecht (80 voor de ove nen 160 voor de microgolfoven) en het toestel bepaalt het beste kookproces. Daarnaast kan je ook zoeken per ingrediënt, wat het een bron van inspiratie maakt. En je kan kookprocessen ook personaliseren: heb je liever zeer goed doorbakken vlees, dan kan je dat zo instellen.

Collection 11 is beschikbaar vanaf juli 2019.

Om de toestellen van Bauknecht op Niwzi.be te bekijken, klik je hier.

Reageer