test

KOFFIE & THEE

ONZE TIPS

ONTBIJT

Vers geperst, elke keer weer met de Juice Fountain Compact van Solis

  Deze krachtige centrifuge maakt in een paar toeren van...

Smeg, de musthaves van het najaar

De eindejaarsfeesten komen eraan en daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Wie op zoek is naar iets anders dan een typische kersttrui of warme sokken is bij Smeg aan het juiste adres. De fabrikant van huishoudelijke apparaten stelt hun nieuwste producten en designs van het najaar voor. Van gerecycleerd materiaal tot de virtuele voorstelling van Smegproducten in de keuken, het kan allemaal bij Smeg.

Solis Grind & Infuse Perfetta – Het juweel onder de espressomachines voor het “perfetta”...

Bent u een echte koffieliefhebber? Bent u degene die op vakantie altijd op zoek is naar de beste koffiebar in de buurt? Dan is de Grind & Infuse Perfetta een echte aanrader voor u. Met deze espressomachine maakt u de lekkerste koffievariaties, zoals een echte barista dit doet. Enkele filterbakjes voor 1 en 2 kopjes als ook een tamper en een melkkannetje van roestvrij staal zijn bij dit product inbegrepen, zodat u meteen kunt beginnen.

GEDEKTE TAFEL

LEKKER GEKRUID

WIJN & COCKTAILS

Shaken in stijl met The Tending Box van Alessi

De Tending Box is even zacht van lijn als...

Le Creuset Celebrate & Shine: een collectie om mee te pronken

Als het aankomt op de meest feestelijke periode van het jaar, biedt Le Creuset de perfecte manier om de magie van de feestdagen vast te leggen. Het is dan ook hét perfecte moment om te genieten van gezellig samenzijn, nieuwe herinneringen te maken en echt uit te pakken door uw keuken en dinertafel te laten stralen.

Line Reverse elektrische kurkentrekker van Peugeot

De firstclass Line Reverse elektrische kurkentrekker van Peugeot is een toonbeeld van grafische en eigentijdse elegantie. Een fles ontkurken was nog nooit zo stijlvol!

HANDIG ONDERWEG

Send this to a friend