James Bond zou zeker en vast overwegen om de Black Titanium serie in zijn keuken te integreren. Black Titanium is een kleurvariant op het gebruikelijke rvs en geeft een keuken een unieke, luxueuze uitstraling. Zelfs de handgrepen zijn van hetzelfde, diepzwarte materiaal en zo ontworpen dat ze een geheel vormen met de screening op het glas. De bediening van de tijden en temperaturen van de ovens gebeurt met intuïtieve slide control waardoor ze met een simpele handbeweging kunnen ingesteld worden.

Dankzij de geraffineerde uitlijning zijn de verschillende modellen en maten horizontaal en verticaal met elkaar te combineren. De ruime modellen met XXL inhoud zijn zeer efficiënt ingedeeld en beschikken over een grillrooster, glazen en/of geëmailleerde bakplaat en zijn uit te breiden met een bijpassende warmhoudlade.

Uniek in deze lijn is een 60 cm oven met geïntegreerde magnetronfunctie: het beste van 2 werelden in 1 product, namelijk heel veel bakruimte en toch geen extra toestel meer nodig om van de voordelen van een microgolfoven te kunnen genieten.

Suit up your kitchen in Black Ti(tanium)!

 

Alle toestellen van de Black Titanium serie op niwzi.be:

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer