Voor de liefhebbers van barbecue en outdoor cooking zijn de hoogdagen om de hoek aan het loeren! We kunnen ons opnieuw laten inspireren om het mooie weer naar ons bord te vertalen én gewoon lekker buiten te koken. Met de juiste toestellen is dit dan nog zo leuk  en laat dat nu net de specialiteit zijn van Cook’in Garden.

De legendarische Finesta plancha’s

Een plancha onttrekt het vet uit het voedsel, waardoor je uiteindelijk maar weinig vetstof hoeft te gebruiken. Door de constante warmte op de gietijzeren bakplaat, bewaar je de smaken en gunstige effecten van het voedsel beter. Je kunt het toestel snel reinigen door het te blussen met water waardoor je gemakkelijk overschakelt van vis naar vlees naar groenten en zelfs naar fruit.

De Finesta plancha’s verbazen niet alleen met hun moderne look, maar zeker en vast ook met hun groot bakoppervlak:

Klik hier om producten in te laden

Barbecueën zoals jij het wil!

Of je er nu de voorkeur aan geeft om te roosteren op een elektrische of gasbarbecue of je niet kunt weerstaan aan de geur van houtskool, ook hier is Cook’in Garden jouw aangewezen partner. Jouw comfort staat bovenaan het wenslijstje:

Gasbarbecue’s:

Klik hier om producten in te laden

Houtskoolbarbecue’s:

Klik hier om producten in te laden

Elektrische barbecue:

Klik hier om producten in te laden

 

Ook de grillroosters van Cook’in Garden mogen best in de picture gezet worden. Vervaardigd uit verchroomd staal en rekening houdend met de juiste dikte van de draden zullen ze de tand des tijds zeker doorstaan. De handvaten werden onlangs herwerkt, waarmee een goede grip wordt verzekerd.

Klik hier om producten in te laden

Reageer