Hét perfecte cadeau vinden voor Vaderdag is geen makkelijke opgave. Ook al zijn de papa’s blij met elk cadeau, een extra moeite kunnen ze zeker appreciëren. Bij het Belgische merk DOMO hebben ze de leukste producten die elke vader blij maakt.

Cadeautip #01: Met z’n allen aan tafel

Altijd je papa aan tafel moeten missen bij het barbecueën? Los dit op met een teppanyaki of contactgrill van DOMO. Zo kan je er met het ganse gezin een gezellig etentje in de tuin van maken. De contactgrill is functioneel inzetbaar op verschillende manieren. Tijd dus om de creatieve vrijheid van die papa’s te testen.

Klik hier om producten in te laden

Cadeautip #02: De keukenheld op pantoffels

Is jouw papa geen grote held in de keuken? Met een eierkoker kan hij de perfecte eitjes koken voor het hele gezin. Met de timer kies je of ze zacht, halfzacht of hard moeten worden. Zo kan ook jouw papa de moderne man worden. Of waant je papa zich liever wannabe ninja? Dan valt een messenslijper vast in de smaak!

Klik hier om producten in te laden

Cadeautip #03: De wijnkenner

Maak een echte wijnliefhebber tevreden met deze stijlvolle wijnkoeler van DOMO. Houd de wijnen op de perfecte temperatuur door middel van de twee temperatuur zones. Is hij nog geen wijnkenner? Dan is dit het ideale excuus om daar werk van te maken.

Klik hier om producten in te laden

Cadeautip #04: Belgisch erfgoed

Voor de papa’s die graag een frietje eten, maar toch bezig zijn met hun gezondheid heeft DOMO een deli-fryer. Hier wordt tot 80% minder vet gebruikt dan bij een gewone friteuse. Naast frituursnacks en kroketten kan je er ook vlees, quiche, cake en nog veel meer in maken! Toch liever een gewone friteuse? Dat kan natuurlijk ook!

Klik hier om producten in te laden

Reageer