BAKKEN

FRITEL lanceert betaalbare instapmodellen grill GR-1360, hartjeswafelijzer HW-1225 en wafelijzer WA-1230 voor moderne gezinnen,...

FRITEL speelt in op de evolutie naar steeds meer kleine gezinnen en alleenstaanden met kleinere woningen, dankzij compacte en betaalbare elektrische keukenapparaten die perfect passen bij het moderne huishouden. Zo lanceert het Belgische merk in keukenelektro betaalbare instapmodellen van de contact grill GR-1360, het hartjeswafelijzer HW-1225 en het wafelijzer WA-1230. Deze nieuwe toestellen zijn budgetvriendelijke oplossingen voor kleine gezinnen, singles en kotstudenten.

De nieuwe Philips Airfryer Combi maakt heerlijk gezond koken voor het hele gezin nog...

Connected met de NutriU-app, biedt ruimte om maar liefst...

ONZE TIPS

ONMISBARE KEUKENMACHINES

GETEST: Koken als een expert met de Espressions Smart Pressure Cooker

Onze cuizine.be testkeuken herbergt stilaan een heel arsenaal aan keukenmateriaal. En toch zijn er van die toestellen die je nog kunnen verrassen, en die in één klap een hele rij gadgets kunnen vervangen. De Smart Pressure Cooker van Espressions is er daar één van.

Drie manieren om ijskoude fruitdrankjes te maken met KitchenAid

Drie heerlijke koude drankjes om van te genieten bij...

In vuur en vlam voor het barbecueseizoen: ontdek de Bamix BBQ Box

Voor alle BBQ junkies, stoere mannen en vrouwen die...

POTTEN & PANNEN

Le Creuset heeft zojuist een gloednieuwe kleur uitgebracht en het is een zonnige droom

Het NIEUWE Nectar van Le Creuset heeft de warme tinten van honing en karamel en zorgt voor een betoverende gele gloed in elke keuken en op iedere dinertafel, bij elke gelegenheid. Nectar is geïnspireerd op het kostbare nectar dat de basis vormt voor heerlijke honing. Deze diepe en rijke geeltint geeft met zijn amberkleurige tonen een spoor van warmte aan jouw keuken en nodigt fijnproevers uit om te genieten van eenvoudig koken met rijke en gedurfde smaken.

Helemaal klaar voor het mosselseizoen met Demeyere

Zomer! Zalig seizoen om een dampende pot verse mosselen...

GreenPan Steamy – volle stoom vooruit

Maak kennis met de nieuwste telg in de GreenPan-familie:...

REVIEWS

HANDIG IN DE KEUKEN

Gezonde voornemens voor het nieuwe jaar met Westmark

Wil je dit jaar meer aandacht besteden aan je...

Ritter Piatto5: handmatige snijmachine

Geen elektriciteit? Geen zorgen! Met de handmatig te bedienen...

Espressions Smart Food Dehydrator

Met de Espressions Smart Food Dehydrator droog je eenvoudig allerlei voedsel tot voedzame snacks. Zo droog je zonder conserveringsmiddelen fruit, kruiden, groente, vlees, vis & meer! Maak lekkere en gezonde snacks; van muesli repen, fruit-rolls en beef jerky tot gedroogde groenten. Ideaal voor de lunch, picknick en dagelijkse snacks. Door te drogen behoud je voedingsstoffen en smaken beter én bederft eten niet. De mogelijkheden zijn eindeloos!

'T IS FEEST

Ready, get set, go! Barbecook trapt de barbecuezomer op gang

De zon draait langere uren, het kwik stijgt gestaag...

Outdoortrends 2023 met Barbecook en Point-Virgule

Winterse koude verwarmen met zoetzachte marshmallows boven vuurschalen of...

Barbecooks Red Devil starterspack

De uitrusting van de Rode Duivels mag dan wel bestaan uit hun tricolor tenue, flitsende schoenen en opgesmukte kapsels, jouw WK-uitrusting gaat verder dan een bijpassende outfit. Barbecook trekt jouw ‘watch the match’-party op gang met een hapje van de winterbarbecue ‘Edson’ – met bijhorende accessoires – en praat gezellig na aan de Red Devils-vuurkorf uit cortenstaal. Met deze kleppers scoor je sowieso!

Send this to a friend