BAKKEN

ONZE TIPS

ONMISBARE KEUKENMACHINES

Laat je Innerlijke Foodie Stralen met de SD-YR2550 Broodbakmachine van Panasonic

If you thought baking delicious bread was reserved for...

Philips Flip&Juice™ Blender: Eenvoudig, Snel en Verfrissend Juicen

Een van de opvallende kenmerken van de Flip&Juice™ Blender is het compacte en praktische ontwerp. Met zijn slanke behuizing en doordachte details past deze blender moeiteloos in elke keuken. De flip-top deksel maakt het gemakkelijk om de blenderfles te vullen en leeg te schenken, waardoor het hele proces snel en handig wordt.

Maak kennis met de nieuwe Smeg High-Performance blender

Smeg heeft zijn assortiment van 50' Style blenders en personal blenders uitgebreid met een High-Performance blenders, verkrijgbaar in twee kleuren. Deze krachtige blender kan verschillende texturen perfect combineren, waardoor je dankzij de speciale automatische programma's ingrediënten voor een grote verscheidenheid aan bereidingen kunt mixen: smoothie voor een romig vruchtensap of yoghurt, Green Smoothie voor een specifieke behandeling van groene bladgroenten, Frozen Desert voor verse lepeldesserts en Ice Crush voor het crushen van ijs of het bereiden van verfrissende cocktails en ijskoude drankjes

POTTEN & PANNEN

Smakelijk Lichtmis! Vier Maria Lichtmis met heerlijke Pannenkoeken

Terwijl de winter zijn laatste adem uitblaast en de...

Kerstcollectie van Le Creuset: om te geven, te krijgen of jezelf cadeau te doen

We geven het toe, we zijn helemaal verliefd op...

Staub heeft een nieuwe kleur aan hun collecties toegevoegd: betoverend Eucalyptus.

Staub heeft een nieuwe kleur aan hun collecties toegevoegd: betoverend Eucalyptus. Deze opvallende kookpot belichaamt niet alleen de bekende kwaliteit en functionaliteit van Staub, maar introduceert ook een verfrissend design geïnspireerd op de kalmerende pracht van eucalyptusbladeren.

REVIEWS

HANDIG IN DE KEUKEN

Revolutionair opbergsysteem voor je keuken Fresh & Save van Zwilling

Stapelen. Opbergen. Genieten. Ontdek de stapelbare, modulaire ZWILLING FRESH & SAVE CUBE dozen, verkrijgbaar in negen formaten. Laat je eigen CUBE ontstaan en gebruik de keukenruimte optimaal.

Duurzaamheid met een verhaal: de nieuwe deco-collectie van Point-Virgule x IWAS

Duurzaam leven is vandaag niet langer een trend, het zit bij ons ingebakken en is een manier van leven geworden. Ook het Belgische Point-Virgule investeert in haar duurzaamheid, en daarvan is de gloednieuwe upcycle-collectie een geslaagd bewijs. Het lifestylemerk sloeg de handen in elkaar met IWAS om een reeks producten te creëren die niet alleen vervaardigd wordt uit afval en resten, maar ook een positief effect op de lokale bevolking heeft: van werkgelegenheid tot onderwijs. Ieder product uit de collectie heeft zo een uniek verhaal en herkomst, en maken in een fraai design de wereld in al zijn facetten heel wat mooier.

Gezonde voornemens voor het nieuwe jaar met Westmark

Wil je dit jaar meer aandacht besteden aan je...

'T IS FEEST

Greenpan verwarmt de feestdagen met nieuwe XL Grill en Bistro gourmet voor nog meer...

GreenPan zet de toon voor onvergetelijke feestmaaltijden met de lancering van enkele nieuwte innovaties: het GreenPan Bistro Gourmetstel en de XL Grill/Teppanyaki.

Ready, get set, go! Barbecook trapt de barbecuezomer op gang

De zon draait langere uren, het kwik stijgt gestaag...

Outdoortrends 2023 met Barbecook en Point-Virgule

Winterse koude verwarmen met zoetzachte marshmallows boven vuurschalen of...

Send this to a friend