Een lekkere gezonde snack op tafel zetten is een fluitje van een cent met de Japanse groentesnijder van KitchenAid!

Vervang pasta’s en wraps door groenten en fruit en ontdek hoe je van courgette, zoete aardappel, appel, komkommer en andere groenten een heerlijk en gezond tussendoortje maakt. De Japanse groentesnijder is vervaardigd uit duurzaam en hoogwaardig metaal. Koppel het opzetstuk aan je KitchenAid Stand Mixer en laat de vlijmscherpe messen je groenten en fruit in vellen snijden naar gewenste dikte.

Op elk moment van de dag

De groentesnijder is de perfecte tool om je dagelijkse gerechten meer flair te geven in een mum van tijd.  Een ontbijtje met een appelwrap en granola, een groentelasagne met flinterdunne courgettevellen voor het diner of een snelle krokante groentechip als late night snack, met de Japanse groentesnijder kun je op elk moment van de dag uit de voeten.

KitchenAid Japanse groentesnijder
RECEPT: Gezouten citroen en tijm chips met een feta dip

De Japanse groentesnijder is uitermate handig

Niet enkel tijdens het koken is de Japanse groentesnijder een plezier om mee te werken, ook aan het onderhoud is gedacht. Beide messen, het courgette/komkommer hulpstuk, de spies en voedselhouder kunnen in de bovenste lade van de vaatwasmachine. De basis veeg je schoon met een warme vochtige doe en berg je makkelijk terug op.

Klik hier om producten in te laden