LG Electronics (LG) onthulde op IFA 2022 haar baanbrekende MoodUP™ koelkast met van kleur veranderende LED-deurpanelen. Na de recente lancering van LG’s ‘always-evolving’ upgradable apparaten en de introductie van de ultra-elegante LG Objet Collection, dient de nieuwe koelkast als een nieuw voorbeeld van het vermogen van het bedrijf om in te spelen op – en het creëren van – nieuwe trends op het gebied van huishoudelijke apparatuur. De unieke MoodUP, uitgerust met LG’s geavanceerde koeling en slimme technologieën voor betere versheid van voedsel en meer gemak, levert ook een compleet nieuwe keukenervaring, waarbij gebruikers een breed scala aan levendige kleuren kunnen kiezen voor de LED-deuren en muziek kunnen afspelen via de ingebouwde luidspreker volgens hun persoonlijke smaak en stemming.

Oplichten van koelkast
Met zijn innovatieve LED-deurpanelen biedt LG’s MoodUP koelkast ongeëvenaarde flexibiliteit in het interieurontwerp en een nieuwe manier om een stijlvolle, geïntegreerde keuken te creëren. Via de LG ThinQ™ app kunnen gebruikers kiezen uit 22 kleuren voor het bovenste deurpaneel en 19 kleuren voor het onderste, waardoor ze het uiterlijk van de koelkast en hun keukenomgeving kunnen veranderen. Gebruikers kunnen ook het uiterlijk van de panelen aanpassen en de stemming opfrissen door verschillende, suggestieve kleurenthema’s toe te passen, waaronder Season, Place, Mood en Pop. Season, Place, Mood en Pop. Season vertegenwoordigt verschillende jaargetijden, terwijl Mood een gevoel van welzijn oproept door het gebruik van zachte, rustgevende kleuren.

Naast de prachtige, veranderlijke kleuren biedt LG’s nieuwe koelkast uitstekend geluid via een ingebouwde Bluetooth-luidspreker die eenvoudig kan worden aangesloten op een smartphone, tablet of laptop. Gebruikers kunnen hun stemming – of de huidige kleur of het thema van de koelkast – aanpassen met nummers van hun favoriete muziek streaming apps, of van de Music Collection afspeellijst op de ThinQ app. Wanneer de speaker audio afspeelt, kunnen de LED-panelen van de MoodUP bovendien van kleur veranderen in sync met de muziek, wat een gevoel van levendigheid en plezier toevoegt aan de tijd die gebruikers in de keuken doorbrengen.

LG’s revolutionaire, nieuwe koelkast heeft ook gebruiksvriendelijke functies, zoals handige en kleurrijke meldingen. Wanneer de deursensor van de koelkast detecteert dat het koelkastcompartiment te lang openstaat, knippert het paneel op de openstaande deur herhaaldelijk; dit laat gebruikers weten dat de deur gesloten moet worden en helpt om verlies van koude lucht en onnodig energieverbruik te voorkomen. En wanneer de bewegingssensoren van de MoodUP detecteren dat er iemand aankomt, knipperen beide panelen als welkom. De koelkast maakt het zelfs ‘s nachts gemakkelijker: de vriezerdeur licht op om middernachtelijke snackers te helpen de deur te vinden en te openen.

Als de LED-deurpanelen zijn uitgeschakeld, biedt de MoodUP koelkast een combinatie van Lux Gray en Lux White voor een meer traditionele uitstraling in de keuken. De chique, tijdloze afwerking harmonieert met elke inrichting en doet denken aan het natuurlijke, subtiele contrast van verschillende gekleurde stenen.

De game-changing, nieuwe koelkast van LG past ook de eigen On-Device AI-chip van het bedrijf toe voor slimme huishoudelijke apparaten. Door de integratie van geavanceerde AI stelt de module de MoodUP in staat om de gebruikerservaring te verbeteren en uit te breiden met functies als verbeterde stemherkenning en Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit.

“We hebben bij LG altijd spannende, nieuwe manieren gevonden om de klantervaring vooruit te helpen en we zijn er trots op dat we dat opnieuw doen met de gloednieuwe MoodUP-koelkast”, aldus Lyu Jae-cheol, president van LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “Door kleur, muziek en gemak naar de keuken te brengen en LG’s geavanceerde technologieën en innovatieve designfuncties te integreren, toont deze unieke koelkast onze voortdurende inzet voor een beter leven thuis.”

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer