2020 is het jaar dat het Belgische elektromerk Domo jou zal helpen om al die goede voornemens met gemak vol te houden! Gebruiksvriendelijkheid, mooi design en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs zijn namelijk de kenmerken van elk Domo toestel. Wij sommen voor jou 3 handige huishoudtoestellen op die jouw gezond jaar een tikkeltje makkelijker maken!

Verse soep in een mum van tijd

Soep maken ging nog nooit zo snel! Een luttele 20 minuten om precies te zijn. De soepmaker van Domo is een must-have in jouw keuken. Er zijn 4 programma’s: smooth, chunky, juice en blend/clean. Het eindsignaal geeft aan wanneer de soep klaar is en… smullen maar!
De XL soepmaker kan tot maar liefst 2 liter soep maken en kan ook gebruikt worden om confituur of compte te maken.

Tip: de Domo soepmakers kunnen ook als blender gebruikt worden.

Klik hier om producten in te laden

Veggi spaghetti

Met de My Vegetable van Domo tover je bijna elke groente om in lekkere én gezonde spaghettislierten! Denk aan courgetti, pastinaaknoodles, worteltagliatelli,… Alles kan! Naast groenten, kan je ook hard fruit gebruiken. Perfect om mooi te dresseren, veilig, snel en eenvoudig!

Klik hier om producten in te laden

Brood op jouw maat

Je eigen brood bakken? Een kinderspel met de broodbakmachines van Domo. Je krijgt er een maatbeker, maatlepel én receptenboekje bij! Kies het toestel dat bij jou past: een glutenvrij programma, een programmeerbare timer en nog veel meer… Voor elk wat wils!

Klik hier om producten in te laden

 

Benieuwd welke toestellen Domo Elektro nog in hun gamma hebben? Klik hier!

Reageer