Wil je dit jaar meer aandacht besteden aan je gezondheid, je ecologische voetafdruk verkleinen en proberen steeds meer zonder vlees te doen in het belang van de dieren?
Dat kan met de praktische en functionele keukenhulpjes voor de bereiding van verse groenten en fruit van Westmark

Dunschiller Gallant

De universele dunschiller »Gallant« is de ideale hulp in je keuken. Het schillen van ronde of langwerpige groenten en fruit zoals aardappelen, komkommers, asperges, appels etc. is zo gedaan. Het oscillerende mes past zich optimaal aan de contouren van het voedsel aan en garandeert economisch schillen met minimaal schilverlies. Met de snijder verwijder je snel en moeiteloos beschadigde plekken zoals de zogenaamde ‘oogjes’ op aardappelen. De dunschiller ligt goed in de hand dankzij de speciale comfortabele soft-touch handgreep en kan dankzij de ophanglus ruimtebesparend worden opgeborgen. Alle metalen onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal.

Klik hier om producten in te laden

Appelboor Gallant
Eet je graag appels – misschien heel – maar wil je niet in de bittere, harde schil bijten? Gebruik dan gewoon de »Gallant« appelkernsnijder. Met het gekartelde mes en de robuuste constructie verwijdert het mes de behuizing in één eenvoudige handeling.

Klik hier om producten in te laden

Appel, tomaat, mango divider Tutti Frutti
Met deze multisnijder snijd je appels, peren, tomaten, gekookte aardappelen, kiwi’s, eieren en zelfs mango’s. De appelverdeler is geschikt voor het snel en eenvoudig ontkernen en snijden in 8 even grote stukken fruit. De tomatensnijder helpt bij het snijden van tomaten dankzij de fijn getande messen en met de mangoverdeler verdeel je gemakkelijk en snel mango’s doormidden. Dankzij de praktische snijplaat kunnen de inzetstukken veilig en ruimtebesparend worden opgeborgen. In tegenstelling tot conventionele fruitsnijders wordt het te snijden materiaal door de praktische voet gefixeerd, zodat het fruit in één keer volledig kan worden doorgesneden.

Klik hier om producten in te laden

Knoflookpers Josie
Met de knoflookpers pers je snel en fijn knoflook, stukjes ui, gember, kappertjes en meer. Dankzij de extra grote kamer kun je zelfs meerdere teentjes knoflook tegelijk persen en dankzij het in het handvat opgeborgen reinigingselement is de pers snel en eenvoudig schoon te maken

Klik hier om producten in te laden

Hakmes Due, 2 messen
Het praktische hakmes met twee lemmeten is de ideale hulp voor het energiebesparend, snel hakken en hakken van verse kruiden, uien, knoflook, chocolade en co. Het voordeel hiervan is dat het maaisel tijdens het wegen voorzichtig wordt versnipperd en niet wordt geplet. De twee roestvrijstalen messen glijden moeiteloos en snel door de kruiden en de twee grote antislip kogelhandgrepen zorgen voor de nodige grip om efficiënt te werken. Voor vers gesneden kruiden met een vol aroma!

Klik hier om producten in te laden

Groentesnijder Hobelix
Met de groentesnijder »Hobelix« snijdt u eenvoudig en snel aardappelen, appels, uien en komkommers in dunne, gelijkmatige plakjes. Het zeer scherpe mes van roestvrij staal dat aan beide kanten snijdt, zorgt met weinig moeite voor een perfect snijresultaat. Dankzij zijn slanke afmetingen past de Westmark keukenhulp in elke lade.

Klik hier om producten in te laden

Saladebutler Slakom to go 6,5L appelgroen
Met de salad butler heb je een slakom met deksel en een dressingbakje in één. Zo kunt u uw salades bereiden, vers houden, serveren en vervoeren. 4 drukknopen garanderen dat het deksel stevig op de kom wordt gehouden. Dankzij de praktisch geïntegreerde draaggrepen kan de saladbutler comfortabel worden vervoerd en met de geïntegreerde container (0,3 l) kunt u de dressing apart vervoeren en de salade indien nodig vers bereiden

Klik hier om producten in te laden

Reageer