Fritel, een 100 % Belgisch familiebedrijf, is dynamisch geëvolueerd van een innovator in friteuses naar een leverancier van zowat alle keukenapparaten waar een stekker aan zit. Aan dat assortiment hebben ze nu een Europese primeur toegevoegd. In samenwerking met het Zuid-Koreaanse SmartCara heeft het bedrijf The Mulch ontwikkeld.

The Mulch biedt een in-huisoplossing voor al het organisch keukenafval. In de meeste huishoudens worden de etensresten als fruitschillen, vlees- en visoverschotten, aardappelschillen, groenteafval en dergelijke (tijdelijk) binnen bewaard in een afvalemmertje of zelfs in de grote vuilnisbak. Naar buiten lopen voor de groencontainer of composthoop is niet voor elk klokhuis of wat aardappelschillen een aangename optie. Binnen is het afval echter, zeker in de zomer, een bron van duffe geuren, zorgt het voor fruitvliegjes en zelfs maden en leidt het tot lekkende vuilzakken.

The Mulch daarentegen maalt én droogt al het keukenafval in een afgesloten emmer in enkele uren geur- en geruisloos tot een fijne, aangenaam ruikende droge stof die direct kan dienen als plantenvoeding.

Zo eenvoudig is het!

1. The Mulch neemt discreet zijn plaats in de keuken of in de berging

2. Organisch afval kan meteen toegevoegd worden aan The Mulch

3. Het toestel houdt het afval immers geurloos bij tot de emmer vol is

4. Stel The Mulch in om zijn programma op te starten

5. Na enkele uren heeft het toestel zijn werk prima uitgevoerd

6. Giet de emmer leeg en je kunt opnieuw beginnen

The Mulch bestaat in twee versies: de “The Maxi Mulch” is een staand model met een capaciteit die groot genoeg is voor elk gezin. De “The Mini Mulch” past op het aanrecht en is ideaal voor kleinere gezinnen.

Klik hier om producten in te laden

 

Cuizine.be mocht The Maxi Mulch al eens testen! Je leest er hier alles over.

 

 

Reageer