Koudgeperste sapjes met behoud van voedingsstoffen en vitaminen: dat is wat de Espressions Smart Slow Juicer belooft. En na een grondige test in de Cuizine.be testkeuken kunnen we alleen maar bevestigen dat de Smart Slow Juicer aan alle verwachtingen voldoet.

Een slowjuicer perst ingrediënten langzaam door een filter. Op die manier blijven vezels en voedingsstoffen optimaal behouden. Je krijgt dus een gezond, voedzaam sapje waarvan je zelf de samenstelling kiest.

De Espressions Smart Slow Juicer heeft een brede vulopening, die het makkelijk maakt om grote stukken fruit toe te voegen. Dat is alweer wat snijwerk gespaard. Nadien kan je met behulp van de meegeleverde aanduwer de stukken makkelijk door de pers duwen.

Nu we het toestel al enkele weken in gebruik hebben, springen drie voordelen in het oog. Ten eerste is de Smart Slow Juicer stil. Geen oorverdovend kabaal als je ’s ochtends je sapje staat de persen dus. Ten tweede is er de autoreverse functie. Hiermee kan je het apparaat enkel seconden in de omgekeerde richting laten draaien, zodat vastzittende stukjes weer los komen. Handig!

En dan het grootste voordeel: het schoonmaken. Het is echt opvallend hoe makkelijk de Smart Slow Juicer te reinigen is. Tijdens het persen kan je het morsen beperken door de schenkstop aan de sapuitgang: geen plakkerige druppels op het aanrecht. Na gebruik haal je het toestel in één beweging uit elkaar, zodat je de onderdelen kan afwassen. Bij de meeste volstaat afspoelen onder de kraan; voor vastzittende stukjes kan je de meegeleverde reinigingsborstel gebruiken.

Gezonde sapjes in een handomdraai: met de Espressions Smart Slow Juicer zet je ze zó op tafel.

Kom hieronder te weten waar jouw dichtsbijzijnde verkooppunt is!

Klik hier om producten in te laden

Reageer