Wie drinkt er ’s ochtends niet graag een glaasje versgeperst sinaasappelsap bij het ontbijt? Dankzij the Juicer kan je met één druk op de knop twee soorten sap maken: een gefilterd sap en een dik sap met pulp. Het gestroomlijnde design is daarenboven een echte eyecatcher in de keuken. Wij testten The Juicer zelf uit in de cuizine.be keuken.

The Juicer is het resultaat van 5 jaar onderzoek en tests door Nederlandse designers. Het ergonomisch ontwerp bestaat uit stevig materiaal dat luxueus oogt en makkelijk schoon te maken is. Want dat is toch dikwijls het probleem bij citruspersen en sapcentrifuges: ze bestaan uit duizend-en-één onderdelen en zorgen voor veel afwas.

Niet zo bij the Juicer, dat merken we al bij het eerste gebruik. De pers bestaat uit zes onderdelen, die je makkelijk monteert en uit elkaar haalt. De zeef is fijn genoeg, de perskegel stevig. Je kiest met één druk op de knop welk sap je wilt: een romig en dik sap, met de textuur van een smoothie en 70% meer vezels, of net een glad en helder sap, dat fris is en snel wegdrinkt.

Persen gaat heel eenvoudig: je legt de gehalveerde vruchten op de perskegel en drukt dan zacht de hendel naar beneden. Het is niet nodig om veel kracht uit te oefenen, al vanaf het eerste contact begint de motor te draaien. Dankzij het speciale ontwerp van de kegel wordt de bittere kern niet mee geperst, en de hoge rotatiesnelheid zorgt voor 30% meer sap.

The Juicer perst niet enkel citrusfruit zoals limoen, pompelmoes en sinaasappel, maar ook granaatappels. Zo kan je al jouw favoriete fruit combineren tot een sap dat volledig jouw smaak is, en een heleboel vitaminen en antioxidanten bevat.

Al na enkele keren testen is het duidelijk: the Juicer combineert geavanceerde technologie met een functioneel ontwerp. Zo heb je geen gewone citruspers op je aanrecht staan maar een toestel dat razendsnel sap perst, de smaak optimaal bewaart en makkelijk schoon te maken is.

Vind hieronder jouw dichtsbijzijnde verkooppunt:

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer