Als het aankomt op de meest feestelijke periode van het jaar, biedt Le Creuset de perfecte manier om de magie van de feestdagen vast te leggen. Het is dan ook hét perfecte moment om te genieten van gezellig samenzijn, nieuwe herinneringen te maken en echt uit te pakken door uw keuken en dinertafel te laten stralen.

Vier en schitter met Le Creuset

De laatste nieuwe kleuren in de Le Creuset collectie nodigen dan ook niet alleen uit om te kokerellen en in de potten te roeren, maar zijn eveneens mooie pronkstukken op de feesttafel. Opvallende kleuren zoals het kersenrood van Cerise en dramatische Deep Teal zullen ook helpen om de toon te zetten voor een glamoureuze bijeenkomst als geen ander, samen met een glinstering van glooiend roestvrijstalen kookgerei.

De gietijzeren stoofpannen, iconisch en prachtig ontworpen, zijn een geschenk waarmee je je kookkunsten naar een hoger niveau zullen tillen en waar je nog jarenlang van zal genieten. Kies uit een verscheidenheid aan vormen, maten en kleuren, met veelzijdigheid van de kookplaat en in de oven tot op tafel.

Een geschenk voor iedereen op uw lijst

Ontdek een reeks op maat gemaakte cadeau-ideeën voor de kok, bakker en wijnliefhebber, van ons legendarische gietijzer tot kleurrijk steengoed, bakvormen met antiaanbaklaag en meer

Cadeaus voor de chef-kok

Laat de feestdagen stralen met een overheerlijk cadeau. Wat kunt u een doorgewinterde chef-kok eigenlijk nog geven? Ontdek kookgerei, hulpmiddelen en accessoires waar hij of zij dol op zal zijn.

 

 

Cadeaus voor de bakker

Verwen de thuis-bakkers met premium cadeaus die ideaal zijn voor zoete en hartige lekkernijen.
Ontdek dienbladen, blikken en accessoires voor de echte bakliefhebbers, want taarten, gebak en brood vragen om de ultieme bakset.

 

Klik hier om producten in te laden

Cadeaus voor de entertainer

Verwen de gastheren en -vrouwen van uw kerstdiner met een kleurrijk cadeau omo hun eettafel nog meer te laten stralen

 

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer