De Tending Box is even zacht van lijn als rigoureus van ontwerp en is de nieuwe collectie tools voor het maken van cocktails, ontworpen door Giulio Iacchetti en het advies van mixoloog Oscar Quagliarini.

The Tending Box Mixing Kit GIA25SET
Een speciale set ontworpen voor het bereiden van gemengde cocktails: een zeef, een mengglas, een maatbeker voor cocktails, een menglepel en garde. De Tendig Box-collectie is even zacht in zijn lijn als strikt in zijn ontwerp en is ontworpen door Giulio Iacchetti met het advies van mixoloog Oscar Quagliarini, in een uitgebalanceerde synthese tussen vorm en functie.
The Tending Box Mixing Kit GIA26SET
Een speciale set ontworpen voor het bereiden van shaken cocktails: een cocktailshaker, een strainer en een maatbeker voor cocktails. Ontworpen door Giulio Iacchetti met het advies van Oscar Quagliarini, toegewijd aan de meest verfijnde mixologen om hun bereidingen te upgraden met werktuigen met een innovatief en professioneel ontwerp, en aan de minder deskundige die het vertrouwen en de eenvoud van gebruik zullen vinden die ze wensen.
The Tending Box Quadri Combo Jigger
Giulio Iacchetti ontwikkelt rond een ring de vier maten die gewoonlijk worden gebruikt bij het bereiden van cocktails, waarbij hij in zijn ontwerp terugdenkt aan het gebaar van doseren. In zijn ontwerp geeft de auteur aanleiding tot nieuwe gebaren: een tool die organisch versmelt met de vloeiende bewegingen van de mixologist.

The Tending Box Cocktailshaker Parisienne
De “Parisienne” cocktailshaker is opnieuw geïnterpreteerd door Giulio Iacchetti en definieert een nieuwe en verrassende standaard van gebruiksgemak. De kronkelige lijn van deze shaker is even suggestief voor traditie als innovatief in ontwerp en is een incarnatie van zijn praktische en gebruiksvriendelijke ontwerp in een ontwerp dat even verfijnd als ingetogen is.

Reageer