De firstclass Line Reverse elektrische kurkentrekker van Peugeot is een toonbeeld van grafische en eigentijdse elegantie. Een fles ontkurken was nog nooit zo stijlvol!

De kurkentrekker is de nieuwe toevoeging van de Line collectie, een design die gekenmerkt wordt door de ribbels in de body, die spelen met het licht en de houten kop accentueren. Er zijn verschillende combinaties mogelijk, u kan kiezen voor een uniforme look met identieke afwerking, of u kan kiezen voor contrast op de tafel door de Line Carbone te combineren met de Line Aluminium.

Met de nieuwe elektrische kurkentrekker Peugeot Line Reverse kunt u snel en moeiteloos al uw flessen ontkurken, ongeacht de grootte van de hals.
Met behulp van de technologie van elektrische molens is het mechanische systeem feilloos betrouwbaar.

Deze slanke kurkentrekker is een wonder van technologie.
Oplaadbaar via meegeleverde USB-kabel. Lithium ion batterij. Hij heeft een autonomie van 80x ontkurken en laadt op in slechts 2u30.

Het verwijderen van de kurk gebeurt door simpelweg op de hals te drukken.
Een simpele polsbeweging van 90° werpt de dop van het apparaat.

Automatische activering, zachte extractie van alle soorten kurken, LED-oplaadindicator, krachtige en stille motor… zijn ook de voordelen van deze nieuwe generatie accessoires die het leven vereenvoudigen.
De kurkentrekker wordt geleverd met een capsulesnijder in dezelfde afwerking en wordt zeker de must voor alle liefhebbers van goede wijnen.

Om de collectie compleet te maken is optioneel ook de Line Wijnstop voor mousserende wijnen te verkrijgen in de twee kleuren. Behoud de sprankeling en alle smaken van uw mousserende wijnen dankzij de Line-dop van Peugeot met het beveiligde afsluitsysteem.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer