Voor zijn 100ste verjaardag brengt Alessi een nieuwe beperkte editie van Anna G. en Alessandro M. van Alessandro Mendini, met als thema HYBRIDISATIE, met een droomachtig ontwerp geïnspireerd op het mozaïek van het GALLA PLACIDIA mausoleum in Ravenna.

Oost en West verstrengelen zich in nieuwe, verrassende visies in de innerlijke wereld van Woo Lee, de Italiaans-Koreaanse modedirecteur die in deze inzichtelijke video beschrijft hoe het ontmoeten van andere universums niets anders kan zijn dan een mogelijkheid tot verrijking. Dit maakt haar de perfecte belichaming van de hybridisatiewaarde.

Alessandro M. – Galla Placidia

Voor verzamelaars van Alessandro Mendini en van zijn snel verwisselbare kurkentrekkers: Alessandro M. Galla Placidia, verfraaid door Mendini’s historische decoratie die het delicate ontwerp versterkt. De aantrekkingskracht van de lichten, kleuren en mozaïekgewelven van het kleine mausoleum in Ravenna, gewijd aan de Romeinse keizerin Galla Placidia, heeft dit iriserende spel van vormen en kleuren geïnspireerd, opvallend door de strengheid van zijn geometrieën in tegenstelling tot zijn levendige en dromerige tinten.

Anna G. – Galla Placidia

Een speciale stof versterkt het zachte en delicate ontwerp van de Anna G. kurkentrekker ontworpen door Alessandro Mendini. De aantrekkingskracht van de lichten, kleuren en mozaïekgewelven van het kleine mausoleum in Ravenna, gewijd aan de Romeinse keizerin Galla Placidia, heeft dit iriserende spel van vormen en kleuren geïnspireerd, opvallend door de strengheid van zijn geometrieën in tegenstelling tot zijn levendige en dromerige tinten.

Reageer