spiraalsnijder

Niet alleen kan je dankzij een spiraalsnijder kleurrijke en heerlijke maaltijden op tafel toveren, deze methode biedt je ook heel wat voordelen. Wij zetten ze op een rijtje!

Snel !

Met een spiraalsnijder kan je op een heel snelle en leuke manier met groenten omgaan. Telkens heb je een andere beleving en eindresultaat. Bovendien is het ook een zeer makkelijke manier om groenten te verwerken. Je hoeft helemaal geen hobbykok zijn om met de toestellen om te gaan.

Gezond!

Wanneer je je groenten verwerkt met een spiraalsnijder, eet je automatisch meer groenten. Bovendien is de bekendste vorm, de courgetti – spaghetti van courgette, een leuke en gezonde vervanger voor pasta.

Energie met de spiraalsnijder

Van groenten krijg je veel energie. Het zijn bovendien trage koolhydraten die je energie verspreiden over de hele dag. Dat heb je niet bij pasta, brood of rijst. Deze geven je op een korte tijd een energiestoot, met een serieuze dip achteraf. Ook het opgeblazen gevoel verdwijnt volledig. Bovendien heb je met groenten ook een verzadigd gevoel. Je moet dus zeker geen schrik hebben om niet voldaan te zijn.

Spiraalsnijden met de kids

Heb je kinderen die moeilijk groenten en fruit eten? Dan is een spiraalsnijder de perfecte manier om ze op een leuke manier te laten kennismaken met groeten. De meeste groenten worden onherkenbaar bij het spiraalsnijden. Meng ook met kleurtjes, kinderen houden van kleur op hun bord! Wedden dat je zal scoren?

De spiraalsnijder is er voor iedereen!

Of je nu een Paleo-levensstijl volgt of vegantisisch bent, deze manier van groeten te verwerken past in elk dieet. Spaghetti van courgette is bijvoorbeeld ideaal voor mensen die een glutenvrij dieet moeten volgen.

Reageer