Solis Multi Slow Juicer

De tijd dat een uitgesproken lichaams- en gezondheidsbewustzijn enkel leek te zijn weggelegd voor zogenaamde natuurmensen is voltooid verleden tijd. Haast iedereen blijkt tegenwoordig te beseffen dat gezond eten heel wat bijdraagt aan gezond leven. En dat speelt ook in de kaarten van de populariteit van slow juicers. Iets wat ook Solis niet is ontgaan.

Het was de CEO van het Zwitserse merk Thomas Nauer die ons dit voorjaar met z’n enthousiasme kon overtuigen van de performantie en de kwaliteit van het nieuwste product van Solis: de Multi Slow Juicer.

Deze ‘sapcentrifuge’ verwerkt moeiteloos alle soorten groenten en fruit middels een koudperstechnologie tot tal van variaties. Zo is er een zeef voor sappen, met eentje kan je smakelijke smoothies creëren en een laatste laat je zonder problemen bevroren vruchten verwerken voor de lekkerste vruchtendesserts. Slowjuicers zoals deze innovatie van Solis zorgen ervoor dat je meer vitamines binnenkrijgt in vergelijking met waar een klassieke sapcentrifuge toe in staat is.

De zilverkleurige Multi Slow Juicer heeft een vermogen van 150 Watt en weegt slechts zo’n 4,5 kg.

Klik hier om producten in te laden

Reageer