Op zoek naar wat inspiratie in de strijd tegen de kilo’s? Een gezonde levensstijl behouden wordt eenvoudig met de keukentoestellen van Kenwood die garant staan voor snelle en eenvoudige gerechtjes.

Start je dag met de kMix blender!

Een snel ontbijtje dat niet te veel werk kost is gemakkelijk te bereiden met de kMix blender van Kenwood.

Kick-start je dag met de nodige vitamines. De multifunctionele Blender kMix BLX750WH mixt gezonde sapjes, smoothies en soepjes dankzij de unieke snijtechnologie met uitneembare RVS messen.

De variabele snelheden en pulse garanderen een optimale gebruikscontrole. De hittebestendige mengbeker zorgt er dan weer voor dat je ijs kunt crushen en daarna in no time weer warme soep kunt mixen.

Een verfrissende lunchpauze met de Kenwood Foodprocessor 
Het leukste aan de Foodprocessor Multipro Classic FDM791 is waarschijnlijk dat hij in eerste instantie zoveel tijd en ruimte in je keuken bespaart. Fan van lekkere gerechtjes die snel klaar te maken zijn? Dan is dit toestel iets voor jou!
Deze wordt geleverd met een 3L mengkom, een hittebestendige blender en extra hulpstukken voor hakken, raspen en kneden. Ideaal om een heerlijk fris zomersoepje klaar te maken!

Snoepen zonder schuldgevoel

De JMP600WH PureJuice™ Slowjuicer maakt een dessertje dat perfect past binnen een gezonde leefstijl. De opvangbak voor sapjes en de druppelstop zorgen ervoor dat er geen sap verloren gaat. Je krijgt snel en eenvoudig de voedingstoffen binnen die je dagelijks nodig hebt.

Nog een pluspunt? Het toestel is heel wat stiller dan een doorsnee sapjesmaker. Het neemt daarbij heel weinig plaats in op het keukenaanrecht én het is zeer eenvoudig te reinigen.
Klik hier om producten in te laden