Is jouw mama ook niet weg te slaan uit de keuken? Dan vind je misschien het ideale cadeautje voor moederdag bij Kenwood. Speciaal voor de gelegenheid hebben we drie originele cadeautjes op een rij gezet. Succes gegarandeerd!

Chef XL Titanium: een assistent in huis

Een experiment of een traditioneel recept: koken en bakken wordt voorgoed veranderd door deze keukenrobot. Je kunt ermee opkloppen, kneden, mengen en spatelen. Nog meer functies nodig? Geen probleem! Je breidt het toestel eenvoudig uit met maar liefst twintig accessoires waaronder een vleesmolen, een fruitpers, een graanmolen of een tagliatellemaker. Een ideale souschef voor mama!

Klik hier om producten in te laden

Gezonde sapjes voor iedereen met de Kenwood slowjuicer

Is jouw mama fan van een vers groente- of vruchtensapje? Dan zal ze zeker gelukkig zijn met deze slowjuicer. Kies zelf je ingrediënten, de slowjuicer zal het sap volledig van de pulp scheiden. Zo krijg je keer op keer 100% natuurlijke sapjes met rijke smaak en kleur. Je kunt er trouwens ook amandelmelk mee maken, of vruchten zoals een granaatappel of een rode biet tot sap persen. De pulp kan achteraf verwerkt worden in andere bereidingen. De droge pulp van een wortel wordt zo een heerlijke worteltaart.

Klik hier om producten in te laden

Blender Blend-X Elite: beter mixen dan ooit

Fleur de keuken op met de Kenwood Klend-X Elite: een uiterst veelzijdige blender met een ongeziene capaciteit. Dankzij de unieke snijtechnologie, de krachtige motor en het knappe design mix, crush, hak en pureer je moeiteloos alle ingrediënten. Een soep of een fris sapje staat zo op tafel. Een stijlvol en praktisch cadeau waarmee je tot in de perfectie mixt én tijd bespaart.

Klik hier om producten in te laden