Design show, academie, informatie en netwerkplatform Ambiente is meer dan enkel maar de grootste beurs ter wereld voor trends en nieuwe producten aan het begin van het jaar. Dankzij Conzoom.Solutions is het nu ook een jobuitwisselingsplatform. Van 7 tot 11 februari 2020 zal Ambiente zijn exposanten en bezoekers zowel nieuwe als uitstekend gevestigde diensten aanbieden.

Ter voorbereiding

Naast een paar comfortabele schoenen, is een overzicht van de design shows en het programma van de voordrachten alvast een goed begin ter voorbereiding van jouw bezoek: klik hier!

Een app-soluut praktische tool!

Om u voor te bereiden op het evenement en en de beurs zelf, is de gratis Ambiente Navigator app uitgegroeid tot een onmisbaar instrument. De nieuwste update zal een paar weken voor aanvang van de beurs beschikbaar zijn en kan gedownload worden via de App Store of Google Play Store. De vele praktische functies omvatten een hall- en sitemap, een exposant- en productvinder, het Academy programma, een overzicht van de events en het laatste nieuws en tweets over Ambiente. Er is uiteraard gratis WiFi beschikbaar over het volledige beurscomplex.

Zich snel verplaatsen van de ene naar de andere hall

Ambiente is ‘s werelds grootste expositie voor consumptiegoederen en beslaat het volledige beursterrein van Frankfurt Messe. Routes kunnen ingekort worden dankzij de minibusjes die langs alle hallen rijden en de Kitchen Houseware Express die 2 productgebieden met elkaar verbindt: Houseware & Storage (Hal 12) en Kitchen (Hal 3). Je kunt je ook gemakkelijk te voet naar de verschillende hallen begeven met behulp van de overdekte rolpaden (Via Mobile).

Nieuw: de Ambiente Podcast

Je mag je verwachten aan spannende verhalen en inzichten uit de wereldwijde industrie voor consumentengoederen. De nieuwe Podcast van Ambiente biedt actuele problemen die de markt beïnvloeden en exclusieve inzichten die door internationale experts worden geboden. Prestigieuze ontwerpers zullen regelmatig aankomende design trends bespreken, onderzoekers en consultants zullen de nieuwste ontwikkelingen en strategieën uitleggen. Voor Ambiente 2020 kunnen luisteraars zich bijvoorbeeld alvast verheugen op een interview met Hospitality expert Pierre Nierhaus en een rondleiding van de Ambiente trends in Galleria 1. De podcast is beschikbaar via www.ambiente-podcast.com of de Ambiente Navigator app.

Ambiente vindt plaats van 7 tot 11 februari 2020 in Frankfurt Messe. Klik hier voor meer informatie.

Via Cuizine.be kun je gratis kaarten bekomen. Stuur een mail naar pers@cuizine.be met vermelding van uw naam, naam van uw bedrijf en aantal tickets (max. 2 per aanvrager).

Reageer