Liefhebbers van het Italiaanse Smeg-design kunnen nu hun hart ophalen aan het nieuwste toestel: de Smeg Slow Juicer. Niet enkel een überdegelijk keukenapparaat, maar voor velen wellicht ook een sublieme afwerking van de Smeg 50’s Style collectie op het aanrecht.

Hypermoderne technologie in een retro jasje

We hebben het al eerder vastgesteld: slowjuicen is hot. Wie hunkert naar sapjes met een pure, natuurlijke smaak vol voedingsstoffen, vitaminen en mineralen hoeft niet langer de verschillende toestellen te vergelijken. De Smeg Slow Juicer wordt gekenmerkt door dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de andere Smeg keukenapparaten waardoor je blindelings kunt vertrouwen op z’n capaciteit, functionaliteit en technologie.

Geen zin in enkel fruit? Zaden, noten en bladgroenten kunnen perfect in de Slow Juicer. Zo heb je een grote keuzemogelijkheid en heb je op elk moment van de dag een verse energiebom tot je beschikking. Doordat er minder hitte vrijkomt tijdens het persen behoudt het sapje van Smeg’s makelij trouwens aanzienlijk meer enzymen en antioxidanten. Gezonde foodies, sporters en celebs hebben er in ieder geval al ééntje staan.

Wat is jouw favoriet? De Smeg Slow Juicer bestaat in elegant zwart, vurig rood, sober beige en pastelblauw.

Ontdek de reeks nu op Niwzi.

Klik hier om producten in te laden