slowjuicer Panasonic

Een trend waar ook Panasonic de beste in wil zijn: de slowjuicer. Het toestel zorgt ervoor dat je op een gezonde en toch, integendeel tot wat de naam je zou laten denken, snelle manier je smaakpapillen kan laten genieten van een tongstrelend en übergezond sapje.

Duidelijk verschil

Slow juicen of traag juicen biedt heel wat voordelen: doordat je op een trage manier de sappen uit de vruchten perst, kan er geen lucht bij. Lucht zorgt voor oxidatie en dus verkleuring en een duidelijk smaakverschil. Bij de meeste sapjes zakt het sap na enkele minuten naar de bodem en zweeft de pulp er als het ware op. Bij het gebruik van deze slowjuicer blijft het sapje een mooi en fluweelachtig geheel.

Elke vitamine blijft bewaard

Belangrijk bij een slowjuicer is dat het fruit op langzame wijze wordt vermalen. Zo blijven alle vitaminen bewaard en gaat het nut van een vers sapje niet verloren. Zachte fruit- en groentesoorten zijn meestal niet geschikt om een sapje uit te persen. Een grote hoeveelheid vocht of pulp vormt voor veel apparaten een probleem. Voor dit toestel vormt dit echter geen probleem. Zelfs kleine groenten zoals bonen of erwtjes kunnen verwerkt worden tot een tongstrelend sapje.

slowjuicer Panasonic

Smeuïge sorbets

Naast sapjes kan je er ook heerlijke sorbets mee maken. Zelfs frozen yoghurt maken is mogelijk met dit toestel. Bij het toestel komt een aparte tool om in het toestel te steken. Gebruik diepvriesfruit en voeg verse yoghurt toe en klaar is kees!

Een vers sapje maken terwijl je partner op 2 meter verder nog ligt te slapen? Geen enkel probleem. Het geluidsniveau van dit toestel zal je verbazen!

Strakke jongen

Deze slowjuicer geeft je niet alleen een lekker eindresultaat, maar ziet er nog eens heel mooi uit ook. Z’n elegante vormgeving en compactheid zijn minstens even belangrijk bij het kiezen van een goed toestel. Na het maken van een sapje of sorbet, kan je alles waar het fruit in contact mee gekomen is, netjes in de vaatwasser steken. Minutenlang prutsen om alle stukjes pulp eruit te halen, is bij deze slowjuicer overbodig.

Deze slowjuicer is een plezier om te gebruiken: stil, compact en zeer gebruiksvriendelijk.

Klik hier om producten in te laden

Reageer