kenwood slowjuicer

Het lijkt alsof iedereen aan het juicen is geslagen. We zien er met z’n allen de voordelen ervan in en kopen dan ook massaal juicers aan. Kenwood lanceert met hun nieuwste PureJuice een slowjuicer van jewelste! 

Behoud van vitamines en mineralen 

De naam ‘slowjuicer’ verklapt al dat het niet zomaar over een sapcentrifuge gaat. Met behulp van kneuzende en plettende langzame draaibewegingen haalt de slowjuicer al het sap uit groenten en fruit. Aangezien de draaibewegingen zeer langzaam gebeuren, is er geen sprake van verhitting. Hierdoor wordt oxidatie voorkomen en blijven de vitamines en mineralen beter behouden Dit sap wordt ook wel ‘levend’ sap genoemd. 

Wees creatief

Met de PureJuice maak je de heerlijkste sapjes! Fan van rodebietensap? Of kan je een appel-komkommer-spinaziesapje niet weerstaan? Dan kan je dit voortaan zelf thuis doen. De PureJuicer perst sap van ongeschilde zachte en harde groeten en fruit, maar ook bladgroenten en kruiden vormen geen enkele uitdaging voor deze gloednieuwe juicer. 

Ook leuk voor de kids

Tot de laatste druppel worden groenten en fruit van hun sappen ontnomen. Het enige dat je overhoudt, is droge pulp. Hierdoor is de sapopbrengst groter en heb je minder fruit en groenten nodig. De pulp hoef je bovendien niet weg te gooien maar je kan deze gebruiken in cakejes. 

Bovendien is het een zeer leuke en recreatieve manier om je kids met groenten en fruit te leren omgaan. Laat ze zelf hun sapjes samenstellen en proeven, zo worden groenten fun! 

De PureJuice is makkelijk schoon te maken met de bijgeleverde schoonmaakborstel en is super stil. Aanbevolen verkoopprijs : 199,99 euro 

Klik hier om producten in te laden