Het kan een ware uitdaging zijn om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente en fruit in te nemen. Met de Moulinex slow juicer sapcentrifuge wordt deze klus een fluitje van een cent. En dan hebben we het niet enkel over een lekkere jus d’orange aan de ontbijttafel.

Niet zomaar een juicer

Naast een vers sapje boordevol vitamines kun je ook sappen met pulp of coulis maken. De Moulinex slow juicer werkt immers als een pers: de langzaam roterende schroef perst alle ingrediënten die door een van de drie vulschachten passeren. Je kunt je eigen combinaties uitkiezen. Dankzij deze perstechnologie haal je tot wel 30% vitamine C en 75% antioxidanten uit je drankje.

Het moderne en verfijnde design van de Moulinex slow juicer en de twee bijhorende schenkkannen staat prachtig in de keuken. Daarbij kunnen de losse onderdelen van het toestel perfect in de vaatwasser worden gewassen.

Receptidee: Oosters parfum

moulinex slow juicer recept

Het hoeft natuurlijk niet altijd een multivruchtensapje te zijn. Met dit recept schenk je je gasten een heerlijk origineel drankje. Ideaal voor etentjes buiten in de nazomer.

Voor 1 liter: Was 16 rijpe pruimen en 16 kwetsen. Ontpit de vruchten en haal 500g groene druiven van de tros. Pers alle fruit in de Moulinex slowjuicer. Vang het sap op in de serveerkan en voeg een snufje saffraan toe naar eigen smaak. Laat het brouwsel zo’n 15 minuten trekken voor u het sap omroert. Serveer vervolgens koud in mooie Turkse glazen.

Ontdek deze slow juicer nu op Niwzi.

 

Klik hier om producten in te laden