novis vita juicer
Krachtig, knap en multifunctioneel. Dat is hoe je de sapcentrifuge van Novis perfect kan omschrijven. Want in multifuctionaliteit blinkt hij uit, ergonomie is zijn tweede naam en het resultaat, tjah, daar spreekt een volmondige Hmmm boekdelen.
 [gap height=”32″]

Multifunctionele slowjuicer

De Novis Vita Juicer is een multifunctioneel apparaat, dat een sapcentrifuge en citruspers combineert. Dankzij deze innovatieve combinatie worden meer voedingsstoffen behouden in het sap, zodat het een heerlijk romige samenstelling krijgt. De “Drip protector” zorgt ervoor dat er geen sap verloren gaat. Het apparaat heeft een zelfregulerende draaisnelheid en reageert automatisch op verschillende fruitsoorten; zo hoeft u hem niet manueel in te stellen. Alle elementen van de centrifuge die in contact komen met fruitpulp kunnen gemakkelijk uitgenomen en afgewassen worden in de vaatwas.

Dankzij de speciale vorm, kunnen zelfs grote stukken fruit in de centrifuge. Wortelen, appels en meer worden gemakkelijk verwerkt. En geef nu toe. Dat mooie kleurtje maakt die kille winter toch al een heel stuk aangenamer!

Gezonde sapjes

De Vitajuicer maakt op 4 diverse wijzen bruisend gezonde sapjes[gap height=”10″]

citruspers[gap height=”10″]

Sinaasappelen, pompelmoes en citroen; voortaan haal je een maximum aan sap uit deze vruchten. Dankzij de ontwikkeling van een nieuw type perskegel uit duurzaam Tritan – de conische Citromax – win je méér sap in je glas.

vitatec

[gap height=”10″]

Met Vitatec combineer je de perskegel met de kwaliteiten van de sapcentrifuge. Je bekomt met deze formule een zijdezacht schuimend sapje, boordevol vitaminen!

sapcentrifuge

[gap height=”10″]

Giet grote stukken appel, peer en mango in de korf – de ruime vulopening is namelijk geschikt voor alle types fruit. De hoogwaardige centrifuge slicet je fruit tot een deugddoend drankje.

smoothie of- pureemaker

[gap height=”10″]

Plaats je het puree- of smoothie-opzetstuk in de Vitajuicer, dan gaat het apparaat de verse aardbeien en bessen langs de wand van de centrifuge strijken tot een homogene smoothie. Ga hier maar eens goed wild! En maak als vieruurtje een blend van frambozen, mango en ananas. Níemand die zo een glaasje vreugde laat staan!

Een mooi extraatje op deze Novis juicers, is de druppelstop. Met een eenvoudig impressionante klik naar boven houdt het druppelen op. Tijdens het juicen gaat je kleurrijke partner zachtjes op diens schokabsorberende voetjes dansen: deze ontwikkeling is een ware revolutie en werkt positief op de levensduur van je sapcentrifuge.

Dan hebben we het nog niet over de extraordinaire look van de Vitajuicer gehad! En wát voor een gestroomlijnde pareltjes zijn dit, gehuld in 8 diverse schakeringen.

Klik hier om producten in te laden