yoocook snijplank

Een goede hygiëne in de keuken is van uiterst belang. Toch hechten we hier niet zoveel belang aan. Niet zo slim, want zo kan je gevaarlijke bacteriën oplopen zoals salmonella. Maak voortaan komaf met bacteriën in de keuken dankzij deze speciale snijplank van YooCook!

Veilig aan de slag

Maar wat is er nu zo speciaal aan deze snijplank? Allereerst valt het op dat de plank erg flexibel is en dat er een lipje voorzien is. Hiermee kan je de plank dubbelvouwen en in de microgolfoven plaatsen. De plank  is vervaardigd uit het natuurlijke materiaal phytoncide. Hierdoor worden alle bacteriën voor 99,9% geëlimineerd en wordt een eventuele verspreiding van bacteriën vermeden.

Hoe werkt deze snijplank van YooCook?

Het enige dat je hoeft te doen is de plank eerst spoelen met warm water, dubbelplooien en in de microgolfoven plaatsen. Na slechts 1 minuut is de snijplank volledig gesteriliseerd en klaar voor een volgend gebruik. Vis, kip of groenten na elkaar snijden? Geen probleem! De flexibiliteit van de plank zorgt er bovendien ook voor dat je tijdens het koken de gesneden ingrediënten zonder morsen in de pot of pan kan plaatsen. Ook niet onbelangrijk is dat de plank het snijvlak van je messen niet zal beschadigen.

Kortom, een toppertje van een snijplank als je het ons vraagt!

Prijs: € 14,99