Bij de introductie van de Nomad serie van Beka waren we niet alleen enthousiast over de culinaire kwaliteiten en duurzaamheid van de pannen, maar ook over de heerlijke authentieke look en feel. Ook de consument bleek snel overtuigd van de voordelen om te koken met staal en het principe om zelf een gezonde antikleeflaag te creëren!

Nomad messenreeks

Net zoals de handvaten van de pannen, zijn de handvaten van de messenreeks vervaardigd uit acacia hout. Uit esthetisch standpunt een prachtige keuze, maar wist je dat acacia hout van nature antibacteriële eigenschappen bezit? De lemmeten zijn van duurzaam roestvrij staal en hebben een snijhoek van 21° voor een maximale scherpte. Met het messenblok heb je de messen steeds dicht bij de hand én worden ze veilig bewaard!

Klik hier om producten in te laden

Nomad snijplank

Ook hier werd geopteerd voor het mooie en duurzame acacia hout. Aan de ene zijde is er een grote en diepe sapgeul waardoor je minder risico loopt om vocht te morsen. De vlakke zijde kan als serveerplank gebruikt worden. Je hebt de keuze uit 2 afmetingen.

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer