Na een welverdiende vakantie staat het nieuwe school- en werkjaar in de startblokken, ready for take-off. Point-Virgule vliegt samen met jou terug huiswaarts, waar het je keuken als drukke vertrekhal voorziet van structuur om de hectiek te coördineren. Met enkele meal prepping tools en must-have opberg- en bewaardozen, -bekers en -tassen kan je je lunchritueel op punt zetten en voorbereid het nieuwe jaar invliegen!

Meal prepping

Boterhammen smeren, salades creëren en de keuken coördineren, wat was het makkelijker op reis… Het vergt enig fingerspitzengefühl en een neus voor organisatie, en al wilde je graag voor een keer drie armen hebben, Point-Virgule helpt je een handje. Het merk scherpt je keuken aan met waar jij nood aan hebt om maaltijden zonder veel moeite te kunnen bereiden.

Klik hier om producten in te laden

Ready for take-away!

Niets zo mooi meegenomen én lekker dan een restje van de avond ervoor, zodat je niet meer moet denken aan een lunch prep. Point-Virgules herbruikbare lunchtassen, -boxen, ziplock bags of opbergdozen garanderen te allen tijde de versheid en voorzien je de hele dag van lekkers. Vergezel met een isoleerfles, reisbeker of glazen drinkfles met daarin je favoriete drankje om de stress van de ochtend en de heimwee naar je vakantie door te spoelen.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer