Sodastream Mix

Sodastream, bekend om zijn geniale manier om in enkele seconden tijd verkwikkende frisdrankjes te maken, gaat nu nog een stapje verder. Met de Sodastream Mix maak je voortaan ook cocktails. Die tuinfeestjes zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Met de gewone Sodastream is iedereen al bekend. Je kiest een smaakje, je drukt een aantal keer op de knop en klaar is kees. Makkelijk, lekker en vooral heel snel. Geen wonder dat Sodastream zo’n succes kent!

Cocktails uitwisselen

Maar toch gaan ze nog een stapje verder. Met hun nieuwe toestel, de Sodastream Mix, kan je voortaan ook bruisende cocktails maken. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je wereldwijd met andere mensen en barmannen ideeën recepten uitwisselen dankzij de bluetooth-functie. Zo heb je nooit een tekort aan inspiratie, in welk drankje je ook zin hebt. Drankjes bereiden wordt dankzij Sodastream hier echt een sociaal project. Mensen van over de hele wereld worden op deze manier verbonden.

Hiermee doelt Sodastream op een nieuwe en innovatieve manier van ‘de bar’. Het toestel heeft een ingebouwde bluetoothfunctie die toelaat dat gebruikers onderling allerlei recepten en ideeën kunnen uitwisselen.

Makkelijk scherm

De andere mogelijkheden om frisdranken en bruisend water te bereiden, blijven steeds mogelijk met dit toestel. Opvallend aan deze Sodastream Mix is het touchscreen schermpje. Het toestel heeft een strakke uitvoering gekregen. Bovendien stoort het niet als je deze elke dag op je keukenaanrecht laat staan.

Na twee jaar van ontwikkeling wist de Sodastream al heel wat professionele barmannen en -vrouwen te overtuigen. Grenzen verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij de honderden mogelijkheden en combinaties. Zelfs wie niks van goede cocktails kent, slaagt erin om geweldige drankjes te maken!

Sodastream Mix

Reageer