vivino app

Je zit op restaurant of bij vrienden en je krijgt daar nu toch eens zo’n lekker wijntje geserveerd. Of je staat in de supermarkt en weet niet goed welke wijn te kiezen omdat je er niks van kent. Op dat moment is deze app Vivino een geschenk uit de hemel.

Hoe werkt de Vivino app?

Neem een foto van het label op de fles. Vivino vertelt je in een mum van tijd wat deze wijn waard is, wat de ratings zijn en wat andere mensen ervan vonden. Bovendien lokaliseert de app de winkels het dichtst bij je in de buurt die deze specifieke wijn verkoopt.

Wijn vergelijken

Bovendien is wijn onlosmakelijk verbonden met het sociale aspect. Daarom zorgt Vivino ervoor dat je wijnreviews onder vrienden kan vergelijken en kies zo samen het perfecte wijntje voor jullie volgende etentje.

Persoonlijke service

Daarnaast zorgt Vivino voor een persoonlijke service voor elke gebruiker. Geef een aantal wijnen een score en toon welke wijnen je graag drinkt. Op basis van deze gegevens pikt Vivino er een selectie wijnen speciaal voor jou uit.

Ingebouwde encyclopedie over wijn

Over wijn valt er heel wat te weten en te leren. Vivino leert je alles over de soorten druiven en streken. Zo bouw je op een heel vlotte wijze heel wat kennis op.. Dat de app veel succes heeft, is geen groot wonder. Met de teller op meer dan 9 miljoen gebruikers, delen mensen hun liefde voor wijn.

Beschikbaar voor Windows Phone, Android en iOS.
Prijs: gratis

Vivino app

Reageer