LG Electronics (LG) introduceert op de CES 2023 een nieuwe lijn minimalistisch vormgegeven apparaten, waaronder een wasmachine en droger. Met een ‘back to basics’ benadering richt het nieuwe assortiment zich op de essentie van elk apparaat, waarbij alle onnodige designelementen worden verwijderd voor een tijdloze, minimalistische esthetiek. De onderscheidende, duurzame producten weerspiegelen ook LG’s sterke betrokkenheid bij duurzaamheid, met gerecyclede materialen van binnen en van buiten, en met minder onderdelen en minder energie dan conventionele apparaten.

De minimalistische apparaten van LG zijn verfrissend onopgesmukt en passen bij elk decor, kleurenschema of interieurtrend. Het achromatische kleurenpalet en het ontbreken van decoratieve versieringen zorgen voor een moderne maar klassieke uitstraling waardoor de producten naadloos opgaan in hun omgeving. Naast een strakke, eenvoudige designtaal, beschikken de toestellen van LG over een elegant heldere bedieningservaring waar gebruikers moeiteloos mee overweg kunnen.

De stijlvolle, nieuwe producten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, in lijn met LG’s doel om de impact op het milieu voortdurend te verminderen op alle gebieden van de bedrijfsvoering. Door het aantal gebruikte componenten en bedrukte elementen te verminderen, kosten de minimalistisch ontworpen apparaten van LG minder tijd, gebruiken ze minder grondstoffen en hebben ze minder energie nodig om te produceren. Elk model in de nieuwe reeks heeft ook interne en externe onderdelen – en wordt geleverd in verpakkingen – die gemaakt zijn van recycleerbare materialen.

Het nieuwe assortiment, dat bestaat uit een koelkast, wasmachine, droger, oven en vaatwasser, maakt ook deel uit van LG’s innovatieve upgradebare apparatenlijn, wat betekent dat gebruikers nieuwe functies aan de producten kunnen toevoegen via het Upgrade Center in de LG ThinQ™-app.

Klik hier om producten in te laden

Reageer