Philips Domestic Appliances voegt de nieuwe Philips Eco Conscious Edition-blender toe aan hun duurzame ontbijtset. Net als de waterkoker, het broodrooster en het koffiezetapparaat is de blender gemaakt van biobased plastic uit afval van plantaardige olie en biedt het consumenten een duurzamer alternatief bij het maken van hun favoriete recepten in de blender. De introductie van de Philips Eco Conscious Edition-blender past perfect bij de ambitie van het bedrijf om zinvolle en geliefde consumenteninnovaties te ontwikkelen die zijn ontworpen met duurzaamheid als kern. De nieuwe blender is uitgerust met bepaalde hoogwaardige functies die een lagere impact op het milieu hebben, terwijl de algehele blender geen compromissen sluit op het gebied van gladde en romige blend-perfectie of een geavanceerd ontwerp.

Henk S. de Jong, CEO Philips Domestic Appliances: “Bij Philips Domestic Appliances zijn we op weg om een ​​duurzamer bedrijf te worden. We streven ernaar producten te ontwikkelen die zijn gemaakt met duurzamere materialen, die gemakkelijker te repareren, op te knappen, te recyclen zijn en helpen om afval te verminderen. We werken er hard aan om onze ambities waar te maken door bewuste keuzes te maken die zorgen voor de huizen van mensen en onze planeet. In 2021 hebben we 14.300 producten opgeknapt en beschikbaar gemaakt voor consumenten via Philips.com. Vandaag introduceren we de nieuwste toevoeging aan onze milieuvriendelijke ontbijtset. Ik ben enthousiast over de weg die voor ons ligt terwijl we onze doelen blijven bereiken door duurzame oplossingen te creëren en mensen te helpen om van hun huis een thuis te maken.”

Strak design gecombineerd met natuurlijke materialen Door te kiezen voor biobased plastic  en Tritan™ Renew in plaats van traditioneel plastic, kunnen consumenten bijdragen aan een betere planeet door tijdens het productieproces bij te dragen aan de vermindering van de CO2-uitstoot met maar liefst 17%, waterverontreiniging en beperking van het totale gebruik van bodembronnen. Maar tegelijkertijd doen ze liever geen concessies op het gebied van design. Dankzij het op de natuur geïnspireerde ontwerp, de zijdewitte, matte afwerking en natuurlijke materialen biedt de Philips Eco Conscious Edition-blender een duurzamer alternatief, maar heeft hij ook een stijlvol en strak ontwerp. De Philips Eco Conscious Edition Collection werd in 2022 al beloond met een Red Dot design award en ook de nieuwste aanwinst is een echte eyecatcher – perfect voor elk keukenwerkblad.

De gerecyclede plastic Tritan™ Renew Tumbler heeft een stijlvol, ergonomisch ontwerp en kan ook dienst doen als waterfles, zodat mensen minder plastic hoeven te gebruiken.

Uitgerust om bestand te zijn tegen de ontberingen van dagelijks gebruik, is de beker van gerecycled plastic BPA-vrij, veilig voor elk contact met voedsel, vaatwasmachinebestendig om honderden wascycli te weerstaan, en is slag- en breukbestendig. Om afval verder te verminderen, wordt het verzonden in plasticvrije productverpakkingen met de producthoezen gemaakt van papier, van 100% gerecycled materiaal.

Een gladde en romige blend De ProBlend-technologie zorgt voor een optimale stroom van ingrediënten en zorgt ervoor dat de Philips Eco Conscious Edition-blender een gladde en romige perfectie biedt zonder afbreuk te doen aan de prestaties. ProBlend-technologie combineert drie functies die speciaal zijn ontworpen om perfect samen te werken voor soepele melanges zonder klontjes. Ten eerste levert de ProBlend-motor een vermogen van 350 W om de mengstroom aan te drijven en de ingrediënten gelijkmatig te laten circuleren. Het tweede kenmerk, de ProBlend-messen, zijn uniek gevormd om kracht en snijprestaties te maximaliseren, terwijl de ProBlend-tumbler is ontworpen met unieke ribben om ingrediënten continu terug in de mengstroom te leiden. De combinatie van de drie eigenschappen garandeert een perfect gladde mix zonder klontjes, ideaal voor die ontbijt-smoothie of lunchsoep.

Inspireren met unieke inhoud Philips Domestic Appliances vindt dat gezond koken gemakkelijk moet zijn zonder in te leveren op smaak. Daarom biedt de NutriU-app meer dan 200 ideeën voor het maken van uw favoriete ontbijtdranken, -maaltijden en -snacks met de nieuwe Philips Eco Conscious Edition-blender. De app ondersteunt u ook bij het verminderen van voedselverspilling door multi-inzetmogelijkheden voor uw koelkast met voedsel te vinden. Van gezonde chocoladedesserts tot hoofdmaaltijden boordevol voedingsstoffen, we maken onze recepten gezond, zonder afbreuk te doen aan een heerlijke smaak. Gebruik de app voor inspiratie en het gebruiksgemak van het product: voeg gewoon je ingrediënten toe aan de tumbler, sluit hem, blend en geniet ervan. Als je klaar bent met je heerlijke smoothie, spoel je de tumbler gewoon uit of stop je hem in de vaatwasser voor je volgende recept.

Klik hier om producten in te laden

Reageer