urban SieMatic keuken

Wat dacht je van een keuken waarin je verse kruiden kan oogsten en plaats is voor al je souvenirs en boeken? Klinkt inderdaad heel aantrekkelijk. SieMatic biedt met hun Urban keuken werkelijk een parel van een keuken aan. Op Batibouw gingen wij ze van dicht gaan inspecteren!

Urban SieMatic: karaktervolle keuken

De inspirerende stad, de geuren van verse kruiden en de onverwachte elementen van het leven. Hierop inspireerde SieMatic zich voor de keukenstijl Urban. Samenvattend kun je stellen dat de Urban een karaktervolle keuken is waarbij je losse elementen combineert tot een strak en logisch geheel. Deze keuken voelt zich zowel thuis in een loft als in een charmant rijhuis. 

Het groene accent van de kruiden springt meteen in het oog. Je eigen moestuintje dicht bij de hand zorgt voor een groot gebruiksgemak en tilt je gerechten naar een hoger niveau. SieMatic ontwierp stijlvolle kruidenbakken met waterdichte inzetten in inox. Ook al woon je midden in de stad, je hebt toch dat stukje natuur vlak bij je. 

urban_siematic2

Uitnodigende sfeer

Daarnaast staat Urban voor een open keuken die mensen uitnodigt. Schuif aan tafel en geniet gezellig van verse producten en een goed glaasje wijn. De keuken ademt een open sfeer uit dankzij de open kasten. Deel je favoriete reissouvenirs, kookboeken en mooie familiefoto’s met iedereen die in je keuken komt. 

Ook wat de materialen betreft, zoekt SieMatic een link naar de natuur. Het robuuste graniet van het werkblad en de donkere eiken open kasten zijn maar enkele van de elementen die een knipoog naar buiten vormen.

siematic urban kruidentuin

Flexibel design

Het design van de Urban SieMatic is heel flexibel: open en gesloten elementen, lichte en donkere materialen, verticale en horizontale structuren. Samen vormen ze een mooie afgestemde eenheid van tegenstellingen. Kortom, een mix van elementen die bij elke karakteristiek van de kok past!