Een derde van het voedsel wordt weggegooid, 44% hiervan in particuliere huishoudens.
We gooien jaarlijks een massa eten in de vuil- of composteerbak en daar zit heel wat bij dat nog prima eetbaar is. Lauwe koffie in de gootsteen, soep in het toilet en gekneusde tomaten in de vuilnisbak: we maken er ons allemaal weleens schuldig aan. Maar hoe voorkom je nu dat je zoveel eten weggooit? Een paar tips.
- VERMINDER VOEDSELVERSPILLING MET ZWILLING FRESH&SAVE!
De ZWILLING Fresh & Save vacuümpomp, -dozen en -zakken maken het uiterst
eenvoudig om je voedsel te bewaren en op te slaan. Het ZWILLING Fresh & Save vacuümsysteem houdt voedsel tot vijf keer langer vers dan conventionele niet-vacuüm bewaarmethoden.
Ontdek hier het volledige assortiment -
Houdt voedsel veel langer vers en lekker, bespaar geld én het milieu met de producten van FoodSaver!
Koop je iets in de supermarkt dan staat er vaak op de verpakking: ”na openen beperkt houdbaar.” Maar dat is nu verleden tijd! Verpak alles weer zoals de producten in de supermarkt verpakt zijn! Door voedsel vacuüm te trekken met de FoodSaver-systemen, wordt 97% van alle zuurstof onttrokken aan producten waardoor ze op een natuurlijke wijze tot 5 x langer vers en lekker blijven. Haal alles uit de FoodSaver met de eenvoudig te gebruiken zakken, vershouddozen en accessoires. Marineer in een handomdraai je vlees, stoom of gaar je producten sous vide (langzaam garen van vacuümverpakt vlees) waardoor het zeer mals wordt. Gooi veel minder voedsel weg. Koop groot in tijdens aanbiedingen, geniet het hele jaar door van seizoensproducten of bereid volledige weekmaaltijden voor. Voor ieder huishouden is er een geschikte FoodSaver. Van FoodSaver met geïntegreerde folierol en foliesnijder tot FoodSaver met automatische marineerfunctie.
Ontdek hier het volledige assortiment
Reageer