AEG pro source kokendwater kraan

Een kopje thee maken, couscous bereiden of snel tomaten ontvellen? Het zijn klusjes in de keuken die wat tijd nodig hebben omdat je eerst moet wachten tegen het water kookt.  Bij AEG moet je helemaal niet wachten. Op Batibouw presenteerden ze hun kokendwaterkraan ProSource. Wat de voordelen hiervan zijn, ontdek je hier!

Snel en veilig

Eerst een ketel water opzetten, dan wachten tegen het water kookt. Het kan tegenwoordig al stukken sneller met een kokendwaterkraan. De nieuwe AEG ProSource kraan is een stijlvolle 3-in-1 kraan die je op elk moment van de dag kokend water bezorgt.

De boiler onderaan de spoelbak is voorzien van een titanium binnenkant die zorgt voor een perfecte en aangename smaak. Naast kokend water, kan je met deze kraan uiteraard ook voor warm en koud water kiezen. Allemaal uit dezelfde kraan, zonder daarvoor veel moeite voor te hoeven doen.

3 in 1 kraan

De kraan en de draaiknoppen blijven echter fris als er kokend water uit stroomt dankzij de isolatie. Zo kan je steeds veilig te werk gaan. Bovendien zorgt een speciale kinderbeveiliging ervoor dat die nieuwsgierige kinderhandjes zich niet per ongeluk kunnen verbranden.

De kraan is beschikbaar in een ronde of haakse uitloop en met een boiler van vier of acht liter.

 

Ontdek ook andere keukenbenodigdheden van AEG

Klik hier om producten in te laden