De in Zwitserland ontwikkelde Novis Vita Juicer is een saptoestel dat je niet enkel gebruikt voor klassieke fruitsapjes. Ook smoothies of puree van verschillende soorten groente en fruit zijn zo gepiept.

Wie denkt dat zo’n toestel enkel in de keuken van een gezondheidsfreak hoort heeft het mis. Met deze krachtpatser serveer je ook heerlijke mocktails of andere lekkernijen in een glas.

Sapjes op maat

De Novis Vita Juicer maakt gebruik van een zelfregulerende snelheid die wel tot 2000 omw per minuut gaat. Zo heb je steeds de juiste bewerking voor verschillende soorten sap. Door de combinatie van citruspers en centrifuge kan deze multifunctionele machine zo’n 20% meer voedingsstoffen in het sap behouden dan een conventionele juicer.

Daarnaast kan de Novis Vita Juicer ook pureren, en zowel harde als zachte fruitstukken zoals appels, peren, druiven of bladgroente maximaal verwerken tot sap.

Vernieuwende technologie

Met z’n fraai design en handig formaat past de Novis Vita Juicer op ieder aanrecht, en werkt hij nog eens heel fijn. Er zijn drie patenten voor het slimme ontwerp aangevraagd, inclusief één voor zijn geniaal eenvoudige Drophold non-drip tuit. Hierdoor lekt de juicer niet na wanneer je het glas onder de tuit weghaalt.

De losse onderdelen van de Novis Vita Juicer zijn trouwens ook vaatwasmachinebestendig. De reiniging is net zo eenvoudig als het gebruik ervan.

Bij aanschaf van een Novis Vita Juicer krijg je toegang tot de Vita Club en de Novis app met juicing ideeën. Van standaardreceptjes tot dieet- en detoxdrankjes en handige instructievideo’s.

Klik hier om producten in te laden