Deze krachtige centrifuge maakt in een paar toeren van elk stuk fruit of groente (van appel tot wortel) een heerlijke vitaminedrank.

Met deze sapcentrifuge kun je ‘s ochtends gemakkelijk wat langer blijven liggen en toch heel gezond ontbijten. Het vruchtvlees wordt opgevangen in de daarvoor bestemde pulpopvangbak, terwijl het sap direct in de sapkan stroomt. Zo start je de dag heel eenvoudig met een gezonde dosis vitaminen en mineralen.

Geniet moeiteloos van de beste kwaliteit

De naam Solis Juice Fountain Compact zegt het al: deze roestvrijstalen sapcentrifuge is lekker compact, maar doet geen concessies aan de kwaliteit. Het is zo ontworpen dat zowel harde als zachte stukjes fruit of groente in een mum van tijd als sap kunnen worden genoten. Met de draaiknop selecteer je de gewenste perssnelheid, afhankelijk van het stuk fruit of groente waarmee je de fruitschacht vult. Na het persen kan de tuit van de sapkom worden afgesloten om lekken te voorkomen. De sapkan, die naadloos aansluit op de sapcentrifuge, is eenvoudig uit te nemen.

Snel, krachtig en veilig

De krachtige sapcentrifuge heeft een vermogen van 1200 watt. Bij 10.000-16.000 (afhankelijk van de instelling) tpm worden groenten en fruit snel verpulverd tot sap. Door de kracht van de machine zijn zelfs winterpeen of hele appels geen probleem. De centrifuge is voorzien van een veiligheidshendel die het apparaat op zijn plaats vergrendelt terwijl de raspbladen het fruit tot sap verwerken. De anti-vibratie rubberen voetjes van de machine zorgen voor antislip, waardoor de sapcentrifuge tijdens gebruik veilig blijft staan. De sapcentrifuge is eenvoudig uit elkaar te halen om de onderdelen na gebruik schoon te maken.

Gezonde smoothie, vers sapje of huisgemaakte soep

Solis Juice Fountain Compact maakt het mogelijk om eenvoudig een heerlijk sapje, smoothie of soepje voor op tafel te bereiden, geheel vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen of andere toevoegingen. Puur en eerlijk, gewoon van thuis uit. Perfect als aanvulling op een heerlijk uitgebreid ontbijt op zondagochtend, of misschien als je na het werk geen zin hebt om uren in de keuken te staan, maar toch wilt genieten van een gezonde maaltijd.

Zonder gedoe

Sap maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Gewoon snijden, juicen en meteen opdrinken!

Vitaminebom

Geef je immuunsysteem een boost met een gezond sap dat de vitaminen, mineralen en voedingsstoffen bevat van de hele vrucht.

Makkelijk proper

Het reinigen van de juicer na gebruik gaat bijna even gemakkelijk en snel als het bereiden van het sap.

Klik hier om producten in te laden

Reageer