mobalpa keuken

Na de auto-industrie treedt de softlak ook de keukens binnen. Ook Mobalpa springt mee op de kar en presenteerde ‘het perzikhuidje’ in hun keukenafwerking op Batibouw.

Softlak

Mobalpa blijft onderzoek doen naar nieuwe technologieën en de impact van verschillende materialen op je keukenbeleving. De matte look met een zijdezachte touch van de softlak zorgt voor een tijdloze sfeer in de keuken. Mobalpa biedt de afwerking aan in een uitgebreid kleurengamma. Op Batibouw presenteerde het Franse merk hun Luna keuken met de softlak. Door de zachte indruk, is de overgang naar de woonkamer naadloos en krijg je meteen een chique uitstraling.

mobalpa keuken softlak

Vingerafdruk-proof

Bovendien hoef je je niet voortdurend zorgen te maken om vuile vingerafdrukken. De bekleding is 100 % vingerafdruk-proof. Een voordeel om u tegen te zeggen!

Het keukeneiland vormt het centrale element in de keuken en biedt meteen een dubbele functie. Wanneer het volledig opengeschoven is, onthult het de kookplaat, de spoelbak en een werkblad. Ben je niet aan het kokkerellen? Dan schuif je het werkblad toe en kan je de volledige ruimte optimaal benutten.

Rust in een handomdraai

Ook de koelkast, oven en opbergvakken kunnen perfect verborgen worden achter schuifdeuren. In een handomdraai krijg je een strakke en rustgevende keuken. Elegantie, zachtheid en design gaan dus hand in hand in deze onmiskenbaar eigentijdse keuken.
Prijs van de keuken LUNA patchwork in wit, basalt en blauw: €28.374 (inclusief woongedeelte en (wijn)voorraadkast).