Rosti Mepal, Nederlandse producent van de leukste lunchdoosjes, mocht dit jaar twee prijzen in ontvangst nemen tijdens de pro-K  awards. De multikom Cirqula en de lunchpot Ellipse vielen in de prijzen dankzij het opvallende design, functionaliteit en innovatie.

Zalig lunchen met de Ellipse

Met de Ellipse lunchpot heeft het merk een product ontworpen dat mogelijk maakt om ‘on the road’ te genieten van een verse en gezonde lunch. Meng gerust verse yoghurt en granola of neem je zelfgemaakte soep met croutons mee naar het werk! De pot is super stevig en bestaat uit twee compartimenten: het transparante gedeelte is er voor dressing, verse vruchten, toppings,… terwijl de grote container moeiteloos soep of zuiver transporteert. De twee deksels houden alles moeiteloos gescheiden!

Klik hier om producten in te laden

De Cirqula kom kan alles!

De Cirqula-serie biedt nieuwe dimensies in de functionaliteit van bewaardozen en serveerschalen. De naam zegt het zelf: door de ‘circle of use’ kan je de kommen gebruiken om eten in de koelkast of vriezer te bewaren, het eten in te bereiden of op te warmen,… Ze mogen trouwens gewoon de vaatwasser in. De nordic kleuren maken de Cirqula kommen extra hip!

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer