Stapelen. Opbergen. Genieten. Ontdek de stapelbare, modulaire ZWILLING FRESH & SAVE CUBE dozen, verkrijgbaar in negen formaten. Creëer je eigen CUBE en gebruik de keukenruimte optimaal.

Lucht eruit. Smaak erin. Houd je etenswaren vers en georganiseerd met de ZWILLING FRESH & SAVE CUBE! Dit baanbrekende opbergsysteem draait om vacuümtechnologie, slim voorraadbeheer, en een strak design.

 

De voorraadkast was nog nooit zo stijlvol. Zeg vaarwel tegen saaie bewaardozen en verwelkom de ZWILLING FRESH & SAVE CUBE. Deze trendy bewaardozen met kleurrijke covers geven je keuken een unieke uitstraling.

STAPEL VERSHEID OP. De perfecte combinatie van vorm en functie: de strakke vormgeving van onze CUBE containers maakt ze ideaal om te stapelen. Bespaar ruimte in de voorraadkast met bewaardozen die net zo goed werken als dat ze eruitzien.

SLIM STAPELEN. HEERLIJK SNACKEN. Geef je voorraadkast een upgrade. De ZWILLING FRES

H & SAVE CUBE dozen zijn modulair en stapelbaar, zodat je elke centimeter in je keuken benut. Maak het nog slimmer met onze NFC-labels. Plak ze op je bewaardozen en houd je voorraad bij met de ZWILLING app. Zo voorkom je voedselverspilling en bespaar je geld.

Ontdek de ZWILLING app

Klik hier om producten in te laden

Reageer