Ter gelegenheid van LivingKitchen 2017 stelde Leicht zijn nieuwste keukens voor in een kleurenpalet van Le Corbusier, de belangrijkste architect van het modernisme.
Leicht is daarmee de eerste en enige keukenproducent die Les Couleurs ® Le Corbusier in zijn portfolio heeft. Met deze keuze zet Leicht een stap richting klassiek modernisme.

De keukens van Leicht vormen een tijdloze en elegante architectuur in een woning. Leicht is ook een onderneming die al jaren samenwerkt met succesvolle, internationale architecten.

Kleuren hadden voor Le Corbusier een ‘eminent architectonisch karakter’ en moesten in combinatie een indrukwekkend resultaat neerzetten. Kleuren kunnen een ruimte vergroten of juist kleiner maken. Volgens Le Corbusier werkt de kleur rood stimulerend en straalt kracht uit. Objecten in het rood maken een actieve en belangrijke indruk, aldus de designer-architect.

Op LivingKitchen 2017 lanceerde Leicht de keuken Classic FS/Stone in een karaktervol ‘l’ocre rouge’ uit Les Couleurs® Le Corbusier.

De kleuren van het merk Les Couleurs® Le Corbusier zijn natuurlijk, harmonisch en tijdloos. De geselecteerde kleuren zijn intensief en karaktervol. Deze nieuwe tinten bieden verdere mogelijkheden voor het individualiseren van de keukenplanning. Hiermee vult Leicht een lacune op in de wereld van kleuren voor de keukens.