De inbouwapparatuur van KitchenAid heeft een facelift ondergaan. En wat voor een! Het resultaat is verbluffend. Het nieuwe design werd in het Atomium voorgesteld. De Nederlandse ontwerper Sander Brouwer mag de nieuwe look op zijn conto schrijven. Hij liet zich inspireren door het ontwerp van de iconische Artisan keukenrobot. Geschiedenis en innovatie vormen zo een prachtig koppel.

Centraal in de vormgeving van de inbouwtoestellen staat het eigentijdse design met industriële look. Gedurende twee jaar hebben Sander Brouwer en zijn team gewerkt aan het nieuwe ontwerp. Dat was ook nodig, want het is geen evidentie een look te ontwerpen die zowel aanslaat in Europa als in Amerika. Maar het resultaat mag er wezen!

Rood & krachtig

Een eerste opvallend kenmerk is het rode medaillon dat in de handgreep zit verwerkt, een subtiele knipoog naar de kleur waar het merk misschien wel het meest mee vereenzelvigd wordt. Gegraveerd met het KitchenAid-logo en het geboortejaar komt de trotsheid en de gevestigde waarde van het merk naar boven. De rode kleur is een diep en rijk kleur. Ideaal om te genieten van je excellente kookkunsten. Experimenteer in deze geweldige oven!

KitchenAid-Sander-Brouwer

Voel je het ook?

Niet alleen ziet deze oven er goed uit, KitchenAid speelt ook in op je gevoelszintuigen! De handgrepen van de apparaten zijn voorzien van een visgraat om een goede greep te garanderen. Ergonomische handvaten maken het immers gebruiksvriendelijker. Niet onbelangrijk voor de echte foodies en hobbykoks onder ons!

Kijk!

Hou de magie die in je oven aan het gebeuren is nauwlettend in het oog dankzij de grote glasfronten. Verbergen zou zonde zijn toch? KitchenAid denkt er net zo over. Zelfs het glaspaneel van de ovendeur werd een slagje groter gemaakt. Is er al een korstje op je ovenschotel? Dan hoef je enkel maar te piepen door het raam. De chroomrand zorgt voor een luxueuze afwerking.

Onweerstaanbare materialen

Met een mooi inbouwtoestel ben je in se helemaal niks. Ook de kwaliteit van de gebruikte materialen moet tip top in orde zijn. KitchenAid brengt met hun nieuwe inbouwtoestellen de perfecte mix tussen design en kwaliteit. De knoppen zijn vervaardigd uit hedendaags chroom. Het geborstelde inox laat een industrieel gevoel na. Het rode accent en de handgreep met textuur tenslotte zijn details die van de oven een knap staaltje design maken.

KitchenAid-Sander-Brouwer2

Navigeren in stijl

KitchenAid wil dat de gebruikers geen halve dag een handleiding moeten bestuderen vooraleer ze aan de slag kunnen. Daarom is hun nieuwe witte navigatie-interface heel duidelijk en gebruiksvriendelijk. Laat je deeg rijzen of droog groenten dankzij de professionele functies van de KitchenAidtoestellen.

Het nieuwe inbouwassortiment strekt zich uit van ovens, steamers, kookplaten, koel- en wijnkoelkasten en vaatwassers. Vanaf april 2015 beschikbaar.

Ken je andere producten van KitchenAid al?

Klik hier om producten in te laden