solis citrus juicer

Gezonde start van de dag nodig? Geniet dan van een heerlijk fris sapje. De Solis Citrus Juicer Pro is er nu in drie nieuwe citruskleurtjes: groen, geel en oranje. Geef toe dat deze eye-catcher prachtig zou staan op jouw keukenaanrecht! 

Unieke sapkegel

Wist je dat je uit twee kilo sinaasappels 1,3 liter sap kan persen met de Citrus Juicer Pro? Met een handpers komt je nog niet aan één liter. Bovendien doe je er ook drie maal zo lang over! 

Het geheim zit in de unieke vormgeving van sapkegel. De unieke Quadra-fin sapkegel perst limoenen, citroenen, sinaasappels en grapefruits tot de laatste druppel uit. Bovendien moet je er zelf heel weinig moeite voor doen. Dankzij de grote persarm moet je amper kracht zetten om het maximale uit de vrucht te halen. 

Sterk & licht

De sterke behuizing van het toestel is vervaardigd van duurzaam ABS-kunststof. Hierdoor is het toestel ook een echt lichtgewicht. Daarnaast is de citruspers ook zeer stil in gebruik. Een sapje maken terwijl je geliefde nog onder de dons ligt? Geen nood, zij zal er zeker niet wakker van worden. 

Klik hier om producten in te laden