slowcooker fritel

Ook Fritel springt op de kar van slowcooking. Met hun slow cooker maakt iedereen de heerlijkste stoofpotjes en andere gerechten klaar! Maak hier kennis met deze glamoureuze slowcooker.

Het geheim van de meest tongstrelende gerechten zit hem vaak in de duurtijd van het kookproces. Bij slowcooking neem je je tijd om gerechten te bereiden. Toch is deze manier van koken niet alleen weggelegd voor de (professionele) hobbykok. Zelfs dummy’s kunnen moeiteloos aan de slag dankzij Fritel.

Hoe werkt het?

Doe alle ingrediënten in de slow cooker, schakel het toestel in en Je hoeft er zelfs niet in te roeren. Je kan dus gedurende die 4 tot 8 uur gerust gaan werken of sporten. Het eindresultaat zijn botermalse gerechten die je naar hogere sferen zullen brengen.

Je ziet het, je hoeft hier helemaal geen ingewikkelde kookprocessen te overlopen met de schrik dat het zal mislukken. Iedereen kan met dit toestel werken, of je nu jong of oud, ervaren of een groentje bent, deze slow cooker overtuigt iedereen.

Diamond Design

Ook het design van het toestel springt onmiddellijk in het oog. Het ‘diamond design’ brengt een vleugje glamour in de keuken. De zwarte glanzende afwerking oogt heel chic, speciaal voor de echte keukenprinsessen!

Heb je niet altijd even veel inspiratie voor wat je graag wil eten? Geen zorgen, Fritel biedt bij hun slow cooker een handig receptenboek.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer