De missie van GreenPan is duidelijk: onze keuken PFAS-vrij maken. Daarom lanceert de pionier in gezond kookgerei nu ook een gamma keukentoestellen met keramische PFAS-vrije antikleeflaag. Het gamma bestaat uit een omnicooker, slowcooker, contactgrill en wafelijzer, elk te verkrijgen in 4 verschillende kleuren: stainless steel, black, cream en blue haze. Zo kan iedereen zijn perfect match vinden. GreenPan wil met deze keukenapparaten je leven gemakkelijker maken. Gezond koken begint met gezond kookgerei, en met deze keukentoestellen kan dit nog makkelijker en nog sneller!

Omnicooker

Voor alle functionele koks in tijdsnood, presenteert GreenPan de omnicooker. Een multifunctioneel elektrisch keukentoestel waar je alles kan in bereiden wat je maar wil met 1 druk op de knop!

Met de integratie van 10 voorgeprogrammeerde programma’s, maak jij vervolgens de meest overheerlijke éénpansgerechten voor zowel grote als kleine hongertjes én dat terwijl je er zelf niet al te veel aandacht aan hoeft te besteden… twee vliegen in één klap! Bovendien bevat deze omnicooker ook nog een PFAS-vrije antikleeflaag.
Met de extra stoominzet heb je het ultieme accessoire om van je omnicooker een stoomkoker te maken. Met dit stoommandje maak jij in een handomdraai gezonde maaltijden boordevol smaak en vitaminen.

Na het koken kan de binnenpan van de omnicooker gewoon in de vaatwas. Het toestel heeft een afneembaar snoer en kan makkelijk opgeborgen worden. Zo was gezond koken nog nooit zo makkelijk.

10 voorgeprogrammeerde programma’s:
Sear & Sauté, Stir-Fry, Sauce, Simmer, Steam, White Rice, Brown Rice, Grains, Soup, Warm.

Bekijk hier de 4 beschikbare kleuren!

Slowcooker

Ben jij een echte foodaholic die absoluut nooit terugdeinst voor een gewaagd kookexperimentje? Dan is de GreenPan slowcooker voor jou ongetwijfeld een match made in heaven! Het concept is heel simpel… je bereidt in de ochtend alle nodige ingrediënten voor, laat daarna de slowcooker zijn werk doen en geniet in de avond van een subliem traag gegaard gerecht.

Door een ingebouwde “sear” functie kan het vlees direct in de binnenpan dichtgeschroeid worden. Daarna de rest van de ingrediënten en het programma “slow” kiezen en klaar! Door de trage garing worden de verschillende ingrediënten heel langzaam bereid. Dit zorgt ervoor dat alle smaken goed kunnen “blenden” voor een perfect resultaat!

Met dank aan het PFAS-vrije keramische antikleeflaag ThermolonTM Volt, komen er bij langdurige verhitting nooit schadelijke stoffen vrij. Weet je welk voordeel de slowcooker nóg met zich meedraagt? Net zoals bij de omnicooker is de binnenpan makkelijk uitneembaar en zelfs vaatwasserbestendig!

8 voorgeprogrammeerde programma’s:
Slow Cook High, Slow Cook Low, Brown/Sauté, Steam, Simmer, Buffet, Reheat, Warm.

Ontdek de 4 kleuren hier!

Wafelijzer

GreenPan brengt mensen graag samen rond tafel, en wat is er gezelliger dan een wafelbak?
Het wafelijzer met PFAS-vrije ThermolonTM keramische antikleeflaag maakt werkelijk elke soort wafel.

Fan van een smeuïge Luikse of luchtige Brusselse wafel? De overloopgoot zorgt ervoor dat overtollig deeg makkelijk opgevangen wordt. Wist je dat het via de LCD-display zelf mogelijk is om een gewenste crunchgehalte in te stellen? Say no more! Bovendien is dit wafelijzer net zoals alle voorgaande elektrische keukentoestellen uitmuntend gemakkelijk in onderhoud. De afneembare platen zijn vaatwasserbestendig.

3 verschillende wafels: Classic, Brusselse en Luikse. Belgische wafelplaten afzonderlijk aan te kopen.

De 4 uitvoeringen vind je hier!

Contactgrill

Uiteraard kon GreenPan onze lieftallige fast-food lovers niet uit het oog verliezen! Van een stapel american pancakes tot een panini italiano di parma en een spetterend burgerfeest… kortom, alles om je lippen bij af te likken!

Nieuwsgierig naar alle voordelen dat deze multifunctionele contactgrill voor jou in petto heeft? Elke grillplaat heeft de mogelijkheid om de warmte-instellingen aan te passen naar een gewenste temperatuur. Zo krijg jij je broodje of burger zo crunchy als je maar wil. Bovendien zijn deze grillplaten bestand tegen metalen keukengerei. Er werd ook een opvang-bakje geïntegreerd om vloeibaar vet op te vangen. Over alle details werd met veel zorg nagedacht.

Wil je je grill multifunctioneler inzetten? Dan kan je de grill helemaal openzetten voor een gezellige tepanyaki of je kan ze zelf vervangen door wafelplaten (*afzonderlijk bij te kopen). Bovendien zijn al onze grillplaten vaatwasserbestendig.
Dankzij de PFAS-vrije antikleeflaag zullen er bij hoge temperaturen ook nooit giftige dampen vrijkomen. Zo kan je grillen wat je maar wil en blijft het altijd gezond!

Maak je set compleet met 1 van de volgende kleuren die je hier kunt vinden!

Reageer